ATSO TEKSTİL ÜRETİCİLERİ PLATFORMUNU KAHVALTIDA BİR ARAYA GETİRDİ

ATSO TEKSTİL ÜRETİCİLERİ PLATFORMUNU KAHVALTIDA BİR ARAYA GETİRDİ

HABER 22.03.2022 13:46:00
ATSO TEKSTİL ÜRETİCİLERİ PLATFORMUNU KAHVALTIDA BİR ARAYA GETİRDİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, İlimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yer alan tekstil firmalarını kahvaltıda bir araya getirerek sorunlarını dinledi. 
Programa Aksaray Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Aksaray Defterdarı Uğur Arslan, Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Akgün, Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, OSB Müdürü Ayhan Ermiş ve Tekstil Firmalarının Yöneticileri ve İnsan Kaynakları sorumluları katılım gösterdi. 
Toplantı sonrası açıklama yapan ATSO Başkan Yardımcısı ve Aksaray Tekstil Üreticileri Platformu Başkanı Ahmet Kulak, yaptığı açıklama da; “İlimiz organize sanayi bölgemizde yer alan tekstil üreticileri platformumuzun üyeleri ile şehrimizin idari amirlerini bir araya getirerek sektörün sorunlarını ilettik. Genel olarak tüm yatırımcıların sıkıntıları Doğalgaz ve Elektrik Maliyetleri, Kalifiye Personel ihtiyacı ve ulaşımda yaşanan sorunlar olarak ortaya çıkmıştır. Ukrayna ve Rusya’nın içinde bulunduğu savaş ortamı nedeniyle maliyetler öngörülemeyen artışların olması üreticilerimizi zor duruma soktuğu ortadadır. Devletimizin bu konuda elinden gelenin fazlasını yaptığı Sayın Vali Yardımcımız ve Kurum Müdürlerimiz tarafından detaylı olarak yatırımcılarımıza aktarıldı. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cüneyt Göktaş’da iş dünyasının temsilcileri olarak bu konuda tüm adımları attıklarını ve gerekli mercilere ilettiğimizi dile getirdi. İnşallah içinde bulunan zor dönemden hep birlikte başarılı bir şekilde çıkacağız. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi içinde bulunduğumuz döneminde aydınlığı yakındır. Önemli olan birlik ve beraberlik çatısı altından ayrılmamak ve ortak aklın gücüyle hareket etmektir. ATSO ve Aksaray Tekstil Üreticileri Platformu olarak bizler her zaman ülkemize ve şehrimize en fazla katkıyı sağlamaya devam edeceğiz. Bugün ki programda bizleri yalnız bırakmayan Aksaray Vali Yardımcımız Mustafa Duruk, ATSO Başkanımız Cüneyt Göktaş, Aksaray Defterdarımız Uğur Arslan, Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürümüz Bilal Akgün, Aksaray İŞKUR İl Müdürümüz Mahmut Akkuş, OSB Müdürümüz Ayhan Ermiş ve Tekstil Firmalarının Yöneticileri ve İnsan Kaynakları sorumlularına teşekkür ediyorum” Dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.