Atso seçimlerinde sona doğru geliniyor

Atso seçimlerinde sona doğru geliniyor

HABER 10.11.2022 00:23:00
Atso seçimlerinde sona doğru geliniyor

Adaylar, proje ve hizmet anlamında adeta birbirleriyle yarışıyor.İlk kez bu kadar sert geçen Ticaret Odası başkanlık seçimleri içinse şimdiden üç aday kıyasıya yarışıyor.Zaman zaman sert rüzgarların estiği duyumlarının da  ortalıkta kol gezdiği, atso yarışında, rakipleri zayıflatma hamlelerini kullanan komite adayları olduğu iddia edildi.
Beyaz- Mavi ve Kırmızı liste olarak, yarışa girecek adaylar, komite seçimlerine ağırlık veriyorlar.
Beyaz listede ATSO mevcut başkanı Cüneyt Göktaş, Mavi Listede  İş Adamı ve Kanal 68  Tv sahibi Fatih Batı ve kırmızı listede, ATSO eski başkanı  Ahmet Koçaş Mücadelelerini sürdürüyorlar.
8 Komiteden  her renkte aday çıkması, komitelerde şansları zorlamaya başladı.

Şu anda Aksaray Gündeminin neredeyse en çok konuşulan konusu haline gelen ATSO Seçimlerine 2 Hafta gibi bir süre kala adaylar arasındaki yarış kadar ATSO Başkanlığına Adayım diyen isimlerin de ne yapıp ne yapmadıkları, seçilmeleri halinde ne kadar faydalı olabilecekleri sorgulanmaya başladı
19 Kasım Tarihinde yapılacak olan ilk seçimlerde önce aday oldukları gruplardan seçilecek 30 isim, gruplarından çıktıktan 5 Gün sonra kendi aralarında ATSO Başkanı ve Yönetimini belirleyecekler. Başkan ve Yönetimin belirlenmesinin ardından kalanlar ATSO Meclisini oluşturacak. 
10 Grupta yarışacak adaylar arasında ATSO Başkanlığı için aday olarak isim açıklayanların yanı sıra grup seçimlerinin ardından dağılıma bakarak aday olmayı düşünenler de var. 
Grup Seçimleri öncesi ATSO Başkanlığı için adaylıklarını açıklayan isimler ise İşadamı ve Kanal 68 TV nin sahiplerinden Fatih Batı, mevcut ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ve bir önceki dönem ki ATSO Başkanı Ahmet Koçaş.
Adayların kıyasıya mücadeleleri devam ederken, eski defterlerinde karıştırılmaya başlanması dikkati çekti.Gün yaklaştıkça,  adaylar üzerinde başlatılan spekülasyonlar , adayların işini zora sokacak gibi.Yine Fatih Tekin gibi,isimlerinde, bu mücadelede etkin rol oynamaya çalıştıkları gözlendi.


Anahtar Kelimeler: seçimlerinde doğru geliniyor

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu Aksaray’ın 2024 yılının ilk 4 aylık genel asayiş rakamlarını açıkladı

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

AKSARAYLI GENÇLER ŞEHİTLER MÜZESİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞIYOR

  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,18% 0,05
  • EURO

    34,57% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2392,90% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.