ATSO HEYETİNİN BU HAFTAKİ DURAĞI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

HABER 14.01.2020 09:21:00
ATSO HEYETİNİN BU HAFTAKİ DURAĞI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Pektaş ve Musa Akoda bu haftaki üye ziyaretlerine ilimiz Organize Sanayi Bölgesindeki firmalar ile devam etti. 

ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ve beraberindeki heyet Kuzey boru, İmece Plastik ve Karakaya 86 Firmalarını ziyaret ederek firmalarının önerilerini ve taleplerini dinledi. 

Ziyaretlere ilişkin olarak açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “2020 Yılını Üyelerimizin talepleri, önerileri ve istekleri doğrultusunda geçirmek adına ziyaretlerimize devam ediyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde ki yatırımcılarımız ile bir araya gelerek onların önerilerini taleplerini dinleyerek çok verimli toplantılar gerçekleştirdik. Özellikle Kuzey boru firmamızın 88 ülkeye ihracat yaptığını ve 4 ülkede temsilcilikler açtığını aynı zamanda ilimizin ve firmanın tanıtıma yönelik Türkiye Voleybol 1 Liginde başarıyla mücadele ettiklerini ve bu yılın sonunda mutlu sona ulaşacaklarını firma yetkililerimizden dinleme imkânımız oldu. Ayrıca ziyaret ettiğimiz firmalarımızın temel sorunlarını rapor haline getirerek ilgili çalışmaları yapacağımızı kendilerine beyan ettik. Bu kapsamda bizleri en iyi şekilde ağırlayarak hasbihâl eden Kuzey boru, İmece Plastik ve Karakaya 86 Firmamıza ATSO Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Her bir firmamız bugün yüzlerce insanımızı istihdam etmekte ve Aksaray’a ekonomik olarak büyük katkı sağlamaktadırlar. Bilinmesini istiyoruz ki Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler her bir üyemizin ve yatırımcılarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar büyür ve kazanırsa bizler yani Aksaray Kazanır” Dedi. 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.