ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ’TAN YAPILANDIRMA TALEBİ

HABER 14.07.2020 16:01:00
ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ’TAN YAPILANDIRMA TALEBİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, işletmelerin yaklaşan vergi ve pirim ödemelerinin yapılandırılarak 2021 yılına ertelenmesini talep etti. 

Covid-19 nedeniyle devletin attığı adımların, destek ve teşviklerin iş dünyasına olumlu yansıdığını son olarak yaklaşan vergi ve prim ödemelerinin yapılandırılmasının yapılması gerektiğini belirten ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklamada; “İş Dünyası 2020 yılında tarihinde görmek istemeyeceği bir şekilde pandemiden olumsuz olarak etkilenmiştir. Ülkemizde pandeminin görüldüğü mart ayından bu yana Devletimiz gerek kısa çalışma ödenekleri gerekse kredi destekleri gibi birçok teşvik ile iş dünyamızın yanında yer alarak bu süreci en az hasarla atlatmaya öncülük etmiştir. 

Yaşanan süreçte birçok işletmemiz yeni yeni toparlanmaya başlarken birçok işletmemiz hala büyük bir yükün altındadır. Bu noktada devletimizden iş dünyası olarak bir talebimiz daha olacaktır. 2020 yılı vergi ve prim ödemelerinin yapılandırılarak 2021 yılında ödenmesi tüm iş dünyamız adına memnuniyetle karşılanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar iş dünyasının yanında olduğunu defalarca göstermiştir. 

Aksaray iş dünyası olarak inanıyoruz ki bu talebimizin de yerine getirilerek en kısa süre de adımlar atılacaktır. 2020 yılının ikinci yarısında başlayan normalleşme süreci neticesinde toparlanmaya başlayan işletmelerimizin yapılandırma neticesinde daha hızlı ve daha kısa sürede eski günlere kavuşacağının bilinmesini istiyoruz” Dedi. 

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER BÜYÜK BÖLCEK CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Aksaray’da Yeni Terminal İhtiyacı Her Geçen Gün Artıyor!

SAĞLIK BAKANLIĞINDAN “RANDEVU SEVK ZİNCİRİNDE” ÖNEMLİ ADIM

Aksaray’da Orman Yangınlarına Karşı Seferberlik Toplantısı yapıldı

Aksaray’da Kavşakta Kaza: 2 Araç Çarpıştı, 1 Kişi Yaralandı

Yangınlarla İlgili Provokatif Paylaşım Yapan 13 Kişi Hakkında İşlem Başlatıldı

BİLİM MERKEZİNDE, TÜBİTAK YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI

  • BIST 100

    10676,74%0,54
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    46,60% 0,59
  • GRAM ALTIN

    4313,78% 0,94
  • Ç. ALTIN

    6937,83% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.