ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ OSB’DEKİ YATIRIMCILARA BİRİMLERİ TANITTI

Aksaray Kent Haber |Aksaray Haberleri

HABER 31.03.2022 11:38:00
ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ OSB’DEKİ YATIRIMCILARA BİRİMLERİ TANITTI

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Üyeleri Alparslan Bayraktar ve Murat Koyuncu, ilimiz Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret ederek, yeni kurulan birimler hakkında bilgilendirme ve istişarelerde bulundular.

ECO Europe Geri Dönüşüm, M&K Hoparlör, Çelebi Kardeşler firmalarını ziyaret eden ATSO Başkanı Göktaş, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklama da “2021 ve 2022 yıllarında faaliyetlere geçirdiğimiz ATSO Hukuk Müşavirliği, İhracat Destek Ofisi, Proje ve Danışmanlık Ofisimizin çalışmaları hakkında yatırımcılarımıza ziyaretlerimiz sırasında bilgiler verdik.

Yaptığımız ziyaretlerde firmalarımızın ilimiz sanayisinden ve Odamız hizmetlerinden duyduklarını memnuniyeti dile getirmeleri, verdiğimiz emeklerin karşılığını bize göstermekte ve mutluluk vermektedir. 2018 yılında göreve geldiğimizdeki mevcut birim sayımızı artırmamız üyelerimize yeni hizmet alanları açmamız ve bu hizmetleri ücretsiz olarak vermemiz, Oda üyelerimizin takdirini kazanmıştır. Hukuk Müşavirliğimiz üyelerimizin ticari davalarında, İhracat Destek Ofisimiz, Dış Ticaret yapmak isteyen üyelerimize, Proje ve Danışmanlık Ofisimiz ise Devlet Destekleri, Projeler ve Hibeler noktasında üyelerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu birimlerimizin çalışanları ile Organize Sanayi Bölgemizde ki firmalarımızı ziyaret ederek birimler hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunduk. Bundan sonra ki süre zarfında da üyelerimize yönelik ziyaretlerimiz devam edecek ve hizmetlerimizi en iyi şekilde üyelerimize sunacağız” Dedi. 

 

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.