ATSO 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

ATSO 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

HABER 12.01.2023 20:36:00
ATSO 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü, İlimiz Basın Mensuplarıyla Birlikte Kutladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Fatih Tekin, basının önemine vurgu yaparken, gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahsetti. Aksaray’da bu görevi en iyi şekilde yaparak kamuoyunu ve iş dünyasını bilgilendiren İlimiz Basın Mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Kamuoyunun aydınlatılması ve doğru bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, doğru, tarafsız ve ilkeli bir anlayışla, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai mevhumu gözetmeksizin görev bilinci ve sorumluluğu ile hizmet veren tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’ta yaptığı konuşmada; “ Gazetecilik mesleğinin ve haber alma, haber yayınlama süreçlerinin zorluğunun her birimiz farkındayız. Kar Kış demeden en zor şatlarda bile kamuoyunun bilgi edinmesi için görevlerinizi icra ediyorsunuz. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı iş dünyamız adına teşekkür ediyorum.
Teknolojinin kullanım alanının genişlemesi, gazetecilik, internet haberciliği, televizyon ve radyo yayıncılığının geçmiş yıllara göre daha da yaygınlaşması ile birlikte basın çalışanlarımızın yaptığı paylaşımlar, kamuoyunda kısa sürede karşılık bulmaktadır.
Bugün, her alanda ilerlemeler kaydeden; tarih, kültür, turizm ve ticaret merkezi olan Aksaray’ımızda, büyük katkıları olduğuna inandığım basınımızın çaba ve gayretleri büyük önem taşımaktadır.
Çalışan gazetecilerimizin günümüze kadar başarı ile yerine getirdikleri bu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılık, kararlılık ve heyecanla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.

Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, kamuoyunu bilgilendiren ve toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar diliyorum” Dedi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.