ATIK SU ARITMA TESİSİ PROJESİ İÇİN AB HİBE PROGRAMI GÖRÜŞMELERİ YAPILDI

ATIK SU ARITMA TESİSİ PROJESİ İÇİN AB HİBE PROGRAMI GÖRÜŞMELERİ YAPILDI

HABER 19.03.2021 10:44:00
ATIK SU ARITMA TESİSİ PROJESİ İÇİN AB HİBE PROGRAMI GÖRÜŞMELERİ YAPILDI

Aksaray’a kalıcı eserler bırakmak adına çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Atık Su Arıtma Tesisi projesi için Avrupa Birliği Hibe Programı görüşmelerine katıldı. 
Aksaray’a yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisinin Avrupa Birliği Hibe Programı (IPA-2) ile desteklenmesi amacı ile Belediye Başkanı Evren Dinçer başvuru yaptı. Hibe programından yararlanması ve Aksaray’a Atık Su tesisinin yapılması amacı ile başlatılan çalışmaların toplantısı dijital ortamda gerçekleşti. 
Belediye Başkanı Evren Dinçer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız ve beraberindeki heyetle birlikte hibe programı ile ilgilenen Avrupa Birliği yetkilileri ile online toplantı gerçekleştirdi. 
Aksaray’a kazandırılacak olan Atık Su Arıtma Tesisine kaynak oluşturmak için çaba sarf eden Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şehrin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için çalıştıklarını belirterek projelerde kullanılacak olan kaynakların oluşturulması içinde çaba sarf ettiklerini aktardı. Başkan Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; ‘’Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Hüsnü Yıldız ve beraberindeki heyet ile Aksaray Atık Su projesinin Avrupa Birliği Programı ile desteklenmesi için ilk toplantılarımızı gerçekleştirdik. Hibe programı ile ilgilenen Avrupa Birliği yetkilileri ile Online olarak yaptığımız toplantımız ile Atık Su Artıma Tesisi projemiz için Avrupa Birliği hibe programı (IPA-2) kapsamına alınması ile ilgili süreç başladı. Aksaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ Dedi. 


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.