ASÜ'lü Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, çevre kirliliğine dikkat çekmek ve doğanın korunmasına katkı sağlamak amacıyla çevre temizliği etkinliğinde buluştu.

HABER 1.11.2024 18:37:00
ASÜ

 Hasan Dağı mesire alanında gerçekleşen etkinlikte, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, doğada bırakılan atıkları topladılar.

Etkinliği organize eden ASÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Yüceant, çevre kirliliğinin insanlık için önemli bir tehdit olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizle birlikte doğada sıkça kullanılan mesire alanında çevre temizliği yaparak, çevreye duyarlılığı artırmayı hedefledik. Amacımız, doğal kaynaklarımızı koruyarak geleceğe daha temiz bir çevre bırakmak," dedi.

Doç. Dr. Yüceant ve öğrenciler, benzeri etkinlikleri sürdürme kararlılığında olduklarını ifade ederek çevre bilincini yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirttiler.

 

 

Aksaray'da Yangın İhbarı Ekipleri Harekete Geçirdi

Aksaray’da devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Aksaray’da 6 Katlı Apartmanda Çıkan Yangın Söndürüldü

Seyir Halindeki Vincin Bomu Açıldı, Üst Geçide Çarptı: 1 Yaralı

Tokat'ta 5,5 büyüklüğünde deprem

Aksaray'da Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Aydınlatma Direğine Çarptı: 1 Yaralı

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Kişi Yaralandı

  • BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.