ASÜ’DE YEMEKHANE ÖDEMELERİ DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

ASÜ’DE YEMEKHANE ÖDEMELERİ DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

HABER 22.11.2023 12:39:00
ASÜ’DE YEMEKHANE ÖDEMELERİ DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) yemekhanesindeki ödeme sistemi, Aksaray Kampüs Kart uygulamasıyla çevrim içi ortama taşındı. Öğrenciler ve personeller yemekhane ödemelerini dijital ortamdan yapmaya başladılar.

Kampüste öğrencilere ve personellere verilen hizmetleri dijital ortama taşıma çalışmalarının sürdüğünü, bu kapsamda kiosklar ve gişeler üzerinden yapılan yemekhane ödemelerini elektronik ortama aldıklarını söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, sistemin kullanıma açıldığını belirtti. Geleneksel ödeme uygulaması esnasında kullanıcıların sıra beklemek durumunda kaldığını, bunun da yemek hizmetlerinden faydalanma süresini uzattığını ifade eden Rektör Arıbaş, yeni uygulama ile ödeme işlemlerinin saniyeler içerisinde gerçekleştirilebildiğini belirtti. Kullanıcıların https://kampuskart.aksaray.edu.tr  adresine girerek, kendilerine tanımlı kartlarına kredi yükleme işlemlerini yapabileceklerini kaydeden Prof. Arıbaş, “Sistem kolay anlaşılır ve güvenilir bir altyapıyla tasarlandı. Yeni uygulamamız ASÜ ailesine hayırlı olsun” dedi.

Rektör Arıbaş, ilerleyen süreçte dijitalleşme çalışmaları kapsamında farklı hizmetleri de çevrim içi ortama taşımaya devam edeceklerinin altını çizdi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.