ASÜ VE THİSF ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ASÜ VE THİSF ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

HABER 14.09.2021 12:28:00
ASÜ VE THİSF ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşma çalışmalarının zeminin genişletmek adına bir yandan sosyal, kültürel ve bilimsel projeler ürettiklerini diğer yandan iş birliği protokolleri ile yeni paydaşlara eriştiklerini söyledi. 

ASÜ ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (THİSF) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Her iki kurum hem sporun toplum geneline yayılması hem spor ve sağlık alanında ihtisaslaşma çalışmalarının ivmesinin artması hem de fiziki ve akademik imkânların ortak kullanımının sağlanması yönünde çalışmalar yapacak. Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, ihtisaslaşma sürecinin son derece verimli biçimde ilerlediğini ve pek çok somut işin ortaya çıktığını dile getirerek, gerek ASÜ gerekse Aksaray için farklı ve yeni bir sürecin inşa edildiğini belirtti. Bunun sağlanabilmesi için yeni paydaşların desteğinin ve katkısının önemli olduğunu söyleyen Şahin, “THİSF ile imzaladığımız iş birliği protokolü ile çalışmalarımız yeni bir boyut kazanacak. Eğitimler, etkinlikler, bilimsel çalışmalar, üretime dönük projeler… İhtisaslaşma geniş bir içeriğe sahip ve biz, tüm bu alanlarda en etkili çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz” dedi. 

ASÜ Rektörü Şahin, iş birliği protokolüne katkıları münasebetiyle Federasyon Başkanı Yasin Bölükbaşı’na teşekkür etti ve sürecin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.