ASÜ ÜST YÖNETİMİ, UZAKTAN ÖĞRETİMDEKİ SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

ASÜ ÜST YÖNETİMİ, UZAKTAN ÖĞRETİMDEKİ SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

HABER 18.01.2021 13:21:00
ASÜ ÜST YÖNETİMİ, UZAKTAN ÖĞRETİMDEKİ SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ

 Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan öğretim modeliyle, sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi. 

Rektör Şahin ve ASÜ Üst Yönetimi, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) yöneticileriyle bir araya geldi. Güz dönemindeki mevcut durumun istişare edildiği toplantıda, Merkez eliyle yürütülen çalışmaların istatistiki değerlendirmesi yapıldı. Dersler, dokümanlar, katılım, sınavlar gibi detaylara dair bilgiler veren UZEM Yönetimi, öğrencilerin çevrimiçi derslere çok büyük oranda katılım sağladığını ve süreç içerisinde ortaya çıkan sorunların da anlık müdahalelerle çözümlendiğini belirtti. ASÜ’nün, uzaktan öğretime en hızlı adapte olan üniversitelerden birisi olduğunu ve neredeyse aksamadan sürecin ilerlediğini kaydeden Şahin, “Burada en önemli pay kuşkusuz UZEM Yönetiminin başarılı çalışmalarıdır. Kendilerine bir kere daha çok teşekkür ediyoruz” dedi. Bahar dönemine dair planlamalar hakkında da bilgiler veren Rektör Şahin, “Sürecin nasıl ilerleyeceğini pandemi koşulları belirleyecek. Bahar döneminde eğitim-öğretimin yüz yüze mi yoksa uzaktan mı olacağına ilişkin soruların cevabı, süreç içerisinde devletimizin alacağı kararlarla netleşecek. Ancak biz, tüm ihtimalleri dikkate alarak planlamalarımızı yapıyoruz. Eğitim faaliyetlerinin aksamaması adına yapılması gereken ne varsa titizlikle yerine getiriyoruz” dedi. 

Toplantının son bölümünde, bahar dönemine dair alınacak olası kararlara ilişkin hazırlık çalışmaları üzerinde duruldu ve tüm senaryolara dair planlamalar değerlendirildi.  


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.