ASÜ TIP BİLİMLERİ DERGİSİ’NİN İLK SAYISI YAYINLANDI

HABER 28.05.2020 14:18:00
ASÜ TIP BİLİMLERİ DERGİSİ’NİN İLK SAYISI YAYINLANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesi’nin uzun ve titiz uğraşlarla hazırladığı “Aksaray Üniversitesi Tıp Bilimleri Dergisi”nin (ASUJOMS) ilk sayısı yayınlandı. 

 

Büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, bilimsel olarak özgün makalelerin yayınlanmasını amaçladıkları derginin yayın dilinin

Türkçe ve İngilizce olarak belirlendiğini kaydetti. Bilim alanındaki ulusal yayımcılığın, yenilikçiliği ve üretkenliği tetikleyerek, uluslararası rekabete katkı sunduğunu da belirten Prof. Özkan, “Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak bu rekabetin içinde bulunmayı ve ülkemiz bilim insanlarına destek olmayı önemli buluyoruz. Dergimiz, sağlık alanında hazırlanan özgün nitelikli araştırma makalesi, derleme, olgu sunumu, editöre mektup, kısa bildiri, teknik not, konferans ve sempozyum bildirilerini hakem sürecinden geçtikten sonra yayınlanmak üzere kabul etmektedir. Dergimizin hazırlanmasında emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize, hakemlerimize ve yazılarını göndererek katkı sağlayan tüm yazarlara çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin de Tıp Fakültesi ailesini tebrik etti ve hazırlanan yayının bilim camiasına hayırlı olması dileklerinde bulundu. 


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.