ASÜ Rektörü Arıbaş, Yeni Öğrencileri AŞOT’ta Karşıladı

024-2025 eğitim-öğretim dönemi için Aksaray Üniversitesi'ne (ASÜ) gelen yeni öğrenciler, Aksaray Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (AŞOT) karşılandı. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş,

HABER 23.09.2024 21:12:00
ASÜ Rektörü Arıbaş, Yeni Öğrencileri AŞOT’ta Karşıladı

 öğrencilerle bizzat ilgilenerek hem şehir hem de üniversite hakkında bilgi verdi. ASÜ ekipleri, AŞOT girişinde kurulan stantlarda öğrencileri karşıladı ve kampüsle ilgili detaylı bilgilendirmeler yaptı.

Öğrencilere, şehir içi ulaşım, kampüs alanları, akademik birimlerin yerleşimi ve ilk yapılması gereken işlemler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, öğrenciler araçlarla yurtlarına güvenli bir şekilde taşındı. Rektör Prof. Dr. Arıbaş, yeni dönemin heyecanını paylaşarak, üniversitenin yaz boyunca yeni döneme hazırlık için titizlikle çalıştığını ve öğrencilerin kampüste rahat etmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Arıbaş, öğrencilerle yaptığı sohbetlerde onların ihtiyaçlarını dinledi ve her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. “Öğrencilerimiz, her türlü ihtiyaçlarında bizlere ulaşabilirler. ASÜ, gerek fiziki altyapı, gerekse sosyal ve kültürel faaliyetler açısından hızla büyüyor. Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Dört gün süren karşılama çalışmalarına katkı sunan tüm ekibe teşekkür eden Rektör Arıbaş, yeni dönemde öğrencilere başarılar diledi.


Aksaray İl Jandarma Kaçakçılık Operasyonu: Yük Miktarıda Kaçak Elektronik Cihaz ve Malzeme Ele Geçirildi

Aksaray Belediyesi Tiyatroseverlere Kapılarını Aralıyor

Çağın Göz Hastanesi 35. Yılını Kutluyor Sağlıkta İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan Okul Servislerine Sıkı Denetim

Aksaray Belediyesi’nden Çocuklara Özel Etkinlik: "Arı Maya ile Çocuk Şenliği" Başlıyor

Aksaray Üniversitesi’nde Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği Koordinatörlüğü Kuruldu

Aksaray Belediyesi’nden Minik Öğrencilere Sürdürülebilir Gelecek İçin Çevre Eğitimi

  • BIST 100

    9760,62%-0,70
  • DOLAR

    34,18% 0,14
  • EURO

    38,18% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2930,91% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4888,34% 0,42

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.