Tarih: 23.09.2024 21:12

ASÜ Rektörü Arıbaş, Yeni Öğrencileri AŞOT’ta Karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

 öğrencilerle bizzat ilgilenerek hem şehir hem de üniversite hakkında bilgi verdi. ASÜ ekipleri, AŞOT girişinde kurulan stantlarda öğrencileri karşıladı ve kampüsle ilgili detaylı bilgilendirmeler yaptı.

Öğrencilere, şehir içi ulaşım, kampüs alanları, akademik birimlerin yerleşimi ve ilk yapılması gereken işlemler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, öğrenciler araçlarla yurtlarına güvenli bir şekilde taşındı. Rektör Prof. Dr. Arıbaş, yeni dönemin heyecanını paylaşarak, üniversitenin yaz boyunca yeni döneme hazırlık için titizlikle çalıştığını ve öğrencilerin kampüste rahat etmeleri için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Arıbaş, öğrencilerle yaptığı sohbetlerde onların ihtiyaçlarını dinledi ve her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. “Öğrencilerimiz, her türlü ihtiyaçlarında bizlere ulaşabilirler. ASÜ, gerek fiziki altyapı, gerekse sosyal ve kültürel faaliyetler açısından hızla büyüyor. Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Dört gün süren karşılama çalışmalarına katkı sunan tüm ekibe teşekkür eden Rektör Arıbaş, yeni dönemde öğrencilere başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —