ASÜ GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, kurumsal çalışmalardan alınan verimin daha da arttırılmasında eğitim faaliyetlerinin önemli bir noktada durduğunu söyledi

HABER 16.02.2021 14:45:00
ASÜ GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

ASÜ’de görev yapan güvenlik görevlileri üç gün süren “Kurumsal Verimlilikte İletişim” konulu eğitim programını tamamladı. Son gün programının ardından düzenlenen belge törenine katılan ve kısa bir değerlendirme yapan Prof. Bakırtaş, ASÜ’de periyodik olarak farklı alanlara ve çalışma gruplarına yönelik kurumsal eğitim çalışmaları düzenlendiğini belirtti. Bu çalışmaların temel amacının yapılan işlerden alınan verimi arttırmak ve kurumsal hizmet kalitesini daha da geliştirmek olduğunu ileten Rektör Yardımcısı Bakırtaş, “Kurumdaki her çalışanımız kendi alanında en iyi hizmeti vermeye gayret ediyor. Biz de niteliği daha da geliştirmek istiyoruz. Eğitim çalışmasına katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ayrıca süreç boyunca kıymetli bilgilerini arkadaşlarımızla paylaşan Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Şefik Özdemir’e de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yapılan kısa açıklamanın ardından güvenlik görevlilerine belgeleri verildi. Etkinlik, değerlendirme toplantısının ardından sona erdi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.