ASÜ BADMİNTON TAKIMI BİRİNCİ LİGE YÜKSELDİ

HABER 11.03.2020 16:38:00
ASÜ BADMİNTON TAKIMI BİRİNCİ LİGE YÜKSELDİ

İkinci ligde mücadele eden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Badminton Takımı, Antalya’daki grup müsabakaların ardından birinci lige yükseldi. 

 

ASÜ ekibi, grup maçlarında üstün bir performans ortaya koydu. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından kendi grubunu lider tamamlayan ASÜ’lüler, birinci lige yükseldi. ASÜ Badminton Takımı Antrenörü Araştırma Görevlisi Gülsen Tosun Tunç gözetiminde müsabakalara hazırlanan Emine Uygun, Gülşah Koç, Aleyna Köse, Sevgi Çelik, Buse Özgül, Erdem Uyalım, Hüseyin Koyuncu, Nusrettin Özyiğit, Doğan Dobada ve Harun Tokat, bir üst lige yükselmenin yanında, ikincilik kupasını da kazandı. 

 

Badminton takımını tebrik eden ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Bu başarı gerek sportif anlamda, gerekse Yükseköğretim Kurulu ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından koordine edilen ‘Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması’ projesi kapsamındaki çalışmalarımız bağlamında çok değerli. Tüm ekibi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler: BADMİNTON TAKIMI BİRİNCİ YÜKSELDİ

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Kavşakta Feci Kaza: İki Otomobil Çarpıştı, 2 Yaralı

TÜRKİYE’NİN DÖNÜM NOKTASI

Aksaray’da Kaçak Ürün Operasyonu: 3 Milyon TL’lik Malzeme Ele Geçirildi

Motosikletler Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Aksaray’da Kaldırıma Çarpan Otomobil Ev Duvarına Vurdu: 1 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

  • BIST 100

    10897,18%-1,48
  • DOLAR

    42,08% 0,09
  • EURO

    48,42% -0,11
  • GRAM ALTIN

    5392,75% -0,52
  • Ç. ALTIN

    8838,96% -0,95

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.