ASÜ Ailesi Birlik İçinde Güçleniyor

Rektör Arıbaş İdari Personel ile Kahvaltıda Buluştu

HABER 11.09.2024 01:45:00
ASÜ Ailesi Birlik İçinde Güçleniyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, kampüste yürütülen çalışmaların genelini değerlendirmek ve idari personel ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir sabah kahvaltısı düzenledi. Etkinliğe, ASÜ'nün üst yönetimi de katıldı.

Kahvaltıda konuşan Rektör Arıbaş, ASÜ ailesinin bir arada olmasının ve diyalog halinde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Üniversitenin tüm üyeleriyle bir bütünlük içinde çalışmanın, üretim süreçlerinin gelişmesi açısından büyük bir değer taşıdığını belirten Arıbaş, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kurumlaşma adına önemli adımlar attık. Çevre düzenlemesi, ağaçlandırma, altyapı iyileştirmeleri, laboratuvar imkanlarının artırılması, şehirle bütünleşme ve dijitalleşme gibi pek çok konuda önemli çalışmalar gerçekleştirdik," dedi.

Rektör Arıbaş, idari personelin taleplerine de değinerek, "Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının yapılması gerektiği yönünde haklı talepler vardı. Bu konuda gerekli hazırlıklar tamamlandı ve sınavlar kısa süre içinde gerçekleştirilecektir," şeklinde konuştu.

İş barışı, ikili ilişkiler ve insani ilişkilerin önemini vurgulayan Arıbaş, bunun yanı sıra çalışma disiplinine de büyük önem verdiklerini ifade etti. Herkesin mevcut görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Kahvaltı programı, idari personelin sorunlarının dinlenilmesi ve işleyiş süreçleriyle ilgili önerilerinin alınmasıyla sona erdi. Bu tür etkinliklerin, üniversite içindeki iletişimi güçlendirmek ve çalışma ortamını iyileştirmek açısından büyük bir katkı sağladığı vurgulandı

Anahtar Kelimeler: Ailesi Birlik İçinde Güçleniyor

Aksaray’da 9 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Şehit Özkan Özkanlı’nın Cenazesi Aksaray’da Defnedildi

AKSARAY TARIMINA DEV YATIRIM: 861 MİLYON TL’LİK SULAMA PROJESİ BAŞLIYOR

ASÜ’den sağlık alanında anlamlı iş birliği

TÜBİTAK destekli proje ile çömlek peyniri geleceğe taşınacak

SELÇUKLU KÜLLİYESİ ALTINDA YER ALAN KAPALI OTOPARK TAMAMLANIYOR

Aksaray’da Narkotik Operasyonları: 19 Gözaltı, 2 Tutuklama

  • BIST 100

    9998,2%-1,08
  • DOLAR

    40,04% 0,03
  • EURO

    46,93% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4244,36% -0,13
  • Ç. ALTIN

    6816,95% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.