ASÜ Ailesi Birlik İçinde Güçleniyor

Rektör Arıbaş İdari Personel ile Kahvaltıda Buluştu

HABER 11.09.2024 01:45:00
ASÜ Ailesi Birlik İçinde Güçleniyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, kampüste yürütülen çalışmaların genelini değerlendirmek ve idari personel ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir sabah kahvaltısı düzenledi. Etkinliğe, ASÜ'nün üst yönetimi de katıldı.

Kahvaltıda konuşan Rektör Arıbaş, ASÜ ailesinin bir arada olmasının ve diyalog halinde çalışmasının önemine vurgu yaptı. Üniversitenin tüm üyeleriyle bir bütünlük içinde çalışmanın, üretim süreçlerinin gelişmesi açısından büyük bir değer taşıdığını belirten Arıbaş, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kurumlaşma adına önemli adımlar attık. Çevre düzenlemesi, ağaçlandırma, altyapı iyileştirmeleri, laboratuvar imkanlarının artırılması, şehirle bütünleşme ve dijitalleşme gibi pek çok konuda önemli çalışmalar gerçekleştirdik," dedi.

Rektör Arıbaş, idari personelin taleplerine de değinerek, "Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının yapılması gerektiği yönünde haklı talepler vardı. Bu konuda gerekli hazırlıklar tamamlandı ve sınavlar kısa süre içinde gerçekleştirilecektir," şeklinde konuştu.

İş barışı, ikili ilişkiler ve insani ilişkilerin önemini vurgulayan Arıbaş, bunun yanı sıra çalışma disiplinine de büyük önem verdiklerini ifade etti. Herkesin mevcut görevlerini en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

Kahvaltı programı, idari personelin sorunlarının dinlenilmesi ve işleyiş süreçleriyle ilgili önerilerinin alınmasıyla sona erdi. Bu tür etkinliklerin, üniversite içindeki iletişimi güçlendirmek ve çalışma ortamını iyileştirmek açısından büyük bir katkı sağladığı vurgulandı


Anahtar Kelimeler: Ailesi Birlik İçinde Güçleniyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Aksaray'da Yeni Çocuk Eğlence Merkezi Perşembe Günü Açılıyor

Aksaray'da Yeni Çocuk Eğlence Merkezi Perşembe Günü Açılıyor

AK PARTİ’DE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI

  • BIST 100

    9774,49%0,17
  • DOLAR

    34,06% -0,05
  • EURO

    37,95% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2812,12% -0,12
  • Ç. ALTIN

    4589,57% 0,23

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.