ASÜ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Aksaray'a Hayırlı Olsun

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ve Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ile Hüseyin Altınsoy'un yoğun girişimleri sonucu Aksaray'a kazandırılan ASÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve

AKSARAY HABER 22.08.2024 16:06:00
ASÜ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Aksaray

Araştırma Merkezi, şehre ve bölgeye önemli sağlık hizmetleri verilmeye başlanıyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Eser, merkezi gezerek uygulama birimleri hakkında bilgi aldılar. Milletvekili Aydoğdu, merkezin boyutuna katkı sağladığını herkese teşekkür ederken, bu merkezin hem Aksaray Üniversitesi için hem de Aksaray halkı için büyük bir kazanç olduğunu belirtti. Ayrıca gelecekte sağlık alanında depolama hizmetine birimlerinin sayısının artması için miktarının devam edeceğini vurguladı.

Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy da, sağlık yatırımlarının önemine dikkat çekerek, “Diş Hekimliği Fakültemiz öğrencisi kabulüne başladı. Fakülte hastanemiz ise hasta kabulüne başladı. Fakülte binamız ve diş hastanemizi yerinde görme fırsatımız oldu. Son model diş ünitelerimiz ve modern sınıflarımız ile şehrimize, doktor hocalarımıza ve parçalara hizmet verecek olan Diş Hekimliği Fakültemiz ve diş hastanemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Aksaray'a yaptığımız bu sağlık atılımı bunla sınırlı kalmayacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

İl Başkanı Hamza Aktürk ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekillerine, YÖK Başkanına, ASÜ Rektörüne ve süreç boyunca emeği geçen herkesin ürünlerini ileterek, merkezin bilimsel üretimye ve ağız ve diş sağlığı alanında hasta kabulüne katıldığını açıkladı. Ayrıca, merkezin lisans, lisansüstü, doktora ve bölümlerdeki uygulamalı eğitim ve öğretim olanaklarının sunacağını ve aynı zamanda bölgedeki kişilere modern teşhis ve tedavi hizmetinin geniş olduğunu belirtti. Aktürk, Aksaray'a yatırım ve Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan'ın hükümdarlığında artarak devam edeceğini ifade etti.

 

 

40


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.