ASÜ örnek çalışmalarıyla yol gösteriyor

ASÜ örnek çalışmalarıyla yol gösteriyor

GÜNDEM 19.02.2021 13:16:34
ASÜ örnek çalışmalarıyla yol gösteriyor

AKSARAY (İGFA) - Aksaray'da "Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi”ne sahip ilk devlet üniversitesi olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ), yaptığı çalışmalarla farklı üniversitelere de örnek oluyor.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ) temsilcileri, süreç detaylarına dair bilgi alışverişinde bulunmak üzere ASÜ’ye geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi Başkanlığında düzenlenen toplantıya ASÜ Kalite Koordinatörlüğü Yönetimi ile NÖHÜ Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Samancı Tekin, İdari Mali İşler Dairesi Başkan Vekili Kürşat Kılıç ve SKS Şube Müdürü Şule Ecemiş katıldı. 

Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi çalışmalarının öncesi, sırası ve sonrasına ilişkin teknik detayların görüşüldüğü  toplantıda  belgenin, eğitim-öğretim ve sıklıkla kullanılan diğer tüm mekânlarda sağlanan temizlik standartlarındaki başarıyı temsil ettiğini ve bunu sağlayan ilk devlet üniversitesinin de ASÜ olduğunu ifade edildi. ASÜ Rektörü Prof. Ayhan Özçifçi, “Böyle bir başarıyı yakalamaktan dolayı mutluyuz. Bunu geliştirmek için görevlerimizi samimiyet ve ciddiyetle yerine getirmeye devam ediyoruz. Öte yandan Üniversitemiz, bu alana dair yaptığı çalışmalarla farklı üniversitelere örnek oluyor ve süreçteki tecrübesiyle yol gösterici bir konumda bulunuyor. TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi ile alakalı sürecin bütününe ilişkin bu tarz tecrübe paylaşımlarını, bireysel ve toplumsal sağlığa pozitif bir katkı olarak görüyoruz” dedi. 

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.