BAŞKAN DİNÇER ‘’HER YAPILAN ÇALIŞMANIN TAKİPÇİSİYİZ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Azmi Milli Un Fabrikası bahçesindeki otoparkta başlatılan zemin iyileştirme ve betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.

HABER 21.12.2020 18:33:00
BAŞKAN DİNÇER ‘’HER YAPILAN ÇALIŞMANIN TAKİPÇİSİYİZ

Azmi Milli Un Fabrikasının bahçesinde yapılan düzenlemeleri inceleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik ve birim müdürleri de eşlik etti.

Yapılan zemin iyileştirme ve betonlama çalışmasını inceleyen Başkan Dinçer, çalışmayı yürüten ekiplerden bilgi aldı.

Azmi Milli Un Fabrikası bahçesindeki otoparkın zemini iyileştirme ve betonlama çalışması kapsamında 5 Bin 500 metrekarelik alana bin 250 metreküp beton atıldı.

Yapılan çalışma ile burayı kullanan yayaların ve sürücülerin yağışlardan kaynaklı oluşabilecek çamur ve su birikmelerinin önüne geçilmiş olundu.

Vatandaşlara en güzel şekilde hizmet etmek adına çalışmaları kendisinin bizzat takip ettiğini açıklayan Başkan Dinçer, yapılan eserlerin kalıcı ve kaliteli olması için çalıştıklarını ifade etti.

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.