TÜRK ŞEKER'DEN AKSARAYLI ÇİFTÇİLERE MÜJDELİ HABER GELDİ

HABER 10.06.2020 22:07:00
TÜRK ŞEKER

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak Ankara’da yaptıkları ziyaretler kapsamında Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’ı ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Aksaray’ın tarım konusu masaya yatırıldı. Genel Müdür Mücahit Alkan Aksaraylı çiftçilere destek olabilmek adına Aksaray çiftçisinin ürettiği buğday, çerezlik ve yağlık ayçiçeği gibi ürünlerin 2020 yılı için yüzde 2 fiyat farkı ile Türk Şeker tarafından alınacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Aydoğdu, Başkan Dinçer ve Ziraat Odası Başkanı Koçak, Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’ın göstermiş olduğu misafirperverlikten ve Aksaray çiftçisine vermiş olduğu destekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Evren Dinçer Ankara’da yaptıkları ziyaretlerin Aksaray’a kazandırılacak yatırım ve projeler açısından son derece verimli geçtiğinin vurgusunu yaptı.

Aksaray heyetinin Türk Şeker Genel Müdür’ü Mücahit Alkan’a yaptığı ziyarette günün anısına çekilen fotoğrafların ve hediye takdimlerinin ardından görüşme sonlandırıldı.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.