Arif Oltulu Ak Partiden Milletvekili aday adaylığını açıkladı

“Bu Şehre Bir borcum olduğunu biliyorum, Aksarayın derdiyle dertlenen biriyim,Borcumu ödemeye geldim”

HABER 17.03.2023 00:04:00
Arif Oltulu Ak Partiden Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Kaymakamlık ve Nüfus İdaresi Daire Başkanlığı görevinden istifa eden Arif Oltulu AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Sabah  saat 10.00’da .Aksaray da bir tesiste düzenlenen kahvaltı programında basınla bir araya gelen Arif Oltulu, Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Oltulu basın mensuplarına kendisini tanıtarak bugüne kadar  kazandığı tecrübeler ışığında Aksaray’a  hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.Ak Parti Milletvekili  olarak Aksaray için hizmete talip olduğunu kaydeden Oltulu,Aksaray sevdalısı olduğunu ve Aksaray’a borcunu ödemeye geldiğini vurguladı.
Arif Oltulu  aynı gün içerisinde Saat 14.00’de Parti binasında aday adaylık açıklaması yaptı.
Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Oltulu,  partililerle bir araya geldi. Arif Oltulu burada partililere kendisini tanıtarak, hizmete talip olduğunu yineledi.
Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’ün Arif Oltulu’nun Ak Parti rozetinin taktı.

Ak Parti Aksaray Milletvekili aday adayı 2023 yılı Milletvekilliği seçiminde Aksaray’dan  milletvekili aday adayı başvurusunu  yapan Arif Oltulu. “İnşallah Aksaray’ımıza hizmet etmek için  gecemizi gündüzümüze katacağız.”dedi.
Oltulu konuşmasında “Uzun yıllar yaptığım görevlerde kazandığımız tecrübe ve birikim elde ettiğimi düşünüyorum. Elde ettiğimiz bilgi birikim ve tecrübeyi Aksaray’a hizmet için kullanacağız. Biz bu yola baş koyduk.
Ben bir Aksaray Sevdalısıyım  Aksaray’ın bir evladı olarak Aksaray’ın dertleriyle her zaman dertlenen  biriyim, her zaman Aksaray’a ne yapabilir diye  düşünen  biriyim. 
İnşallah  Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye yüzyılı dediği gibi bu süreçte bizler de Aksaray’ın bu potansiyelini daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız en önemlisi ben çalıştığım her yerde bu şiarla çalıştım bu şuurla çalıştım her zaman halkın içinde oldum, kaymakamlık dönemlerimde her  zaman halkın içinde halkın dertleriyle gece gündüz demeden çalışan biriydim, ainesi iştir kişinin  lafa bakılmaz sözü çok güzel çok değerli bir sözdür, bu söz şiar edindim.
Biz de dediğim gibi bu çalışma sürecimize güveniyoruz Aksaray’ımıza çok önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum bu yolda elimizden geldiği kadar kendimizi ifade edeceğiz bu süreçten inşallah. Aksarayımız için en hayırlısı olur” şeklinde  konuşmasını sürdürdü.

Arif Oltulu Bu Şehre bir borcuolduğunu, borcunu ödemek için göreve talip olduğunu kaydettiği konuşmasında  “Aksarayımız hem sanayisiyle hem tarım ve hayvancılık ile hem sanayisi ile dinamik bir şehir yapısıyla çok önemli bir potansiyeli barındırıyor, böyle önemli bir şehre hizmet etmek bizim için her zaman onur verecektir, bizler Aksaray’ın her sokağında her mahallesinde anısı olan insanlarız, Aksaray da benim  kişiliğim karakterim oluştu,eğitim hayatım başladı kültürümü Aksaray’dan aldım bu şehre bir borcum olduğunu düşünüyordum.
Ben bu  kutlu yola girerken çok büyük sorumluluk gerektirdiğini tabii ki biliyordum ve bu sorumluluğu yerine getirebilmek için tecrübe ve birikimimize de güveniyorduk ve bu 16 yıl boyunca Türkiye’nin birçok yerinde yaptığım tüm görev hayatım süresinde elde ettiğim bütün birikimi Aksaray’a hizmet için Aksaray’mıza hizmet için kullanmak istiyorum, bunun  için bu yola baş koyduk.”dedi.
Otulu konuşmasının devamında “Aksaray sevdalısıyım Aksaray bir evladı olarak Aksaray’ın dertleriyle her zaman denetlenmiş biriyimdir süreç her dönemde bir yatırım geldiğinde mutlu olan Aksarayımız için daha fazla ne yapabiliriz onun derdiyle dertlenen bir kişi bir kardeşiniz olarak karşınıza geldim 
Aksaray’ımız parlayan Anadolu’nun parlayan yıldızı, Aksaray’ımız en ileriye gidecek Aksaray’a vizyon katacak kıymetli adaylarla inşallah bu yola AK Parti olarak devam edilir biz de bu süreçte yer aldığımız sürece bu yolda olduğumuz sürece Aksaray’a hizmet etmekten daha önce ifade ettiğim gibi Aksaray’a olan borcumu Aksaray’a olan sevdama Aksaray’a olan sevgi ve birikiminim ile Aksaray’ımızın yanında olmak için gece gündüz demeden çalışacağıma şahit olacaksınız.
İnşallah bizler sizlerle bir araya geldiğimiz için çok mutlu olduk inşallah ilerleyen süreçlerde daha fazla, daha çok görüşeceğiz bizler daha yakından tanıyacaksınız” dedi.

ARİF OLTULU’NUN ÖZ GEÇMİŞİ

1981 yılında Aksaray'da doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Aksaray’da tamamladıktan sonra 2005 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.
Yüksek Lisansını 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi A.B.D. Yüksek Lisans programında tamamladı. Eğitim hayatına Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde Doktora yaparak devam etmektedir.
2007 yılında Maliye Bakanlığı'nda Vergi Denetmen Yardımcısı olarak kamu görevine başlayan Arif Oltulu, 2009 yılında Mülki İdare Amirliği sınavını kazanarak Kaymakam adayı olarak Bingöl’de göreve başladı. Eskişehir Günyüzü İlçesi, Ordu Çaybaşı İlçesi ve Isparta Yenişarbademli İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
2011-2012 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından bir yıl süre ile gönderildiği İngiltere'de yurt dışı stajını tamamlayarak kaymakam adaylığı sürecini üstün başarı ile bitirdi.


ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.