Ankara ulaşımını rahatlatacak ilk adım

Ankara ulaşımını rahatlatacak ilk adım

GÜNDEM 24.01.2024 12:23:47
Ankara ulaşımını rahatlatacak ilk adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile görüşmesi sonrası yaptığı resmi sosyal medya paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yakışan vazifelere imza atacağız" dedi.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi'’nde AK Parti’'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile bir araya geldi.

Görüşmede Ankara'’nın hâlihazırdaki ulaşım ve planlanan yeni raylı sistem projeleri fotobloklar ile anlatılarak istişare edildi.

Bakan Uraloğlu resmi sosyal medya hesaplarından görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, "“Ülkemizin kalbi Ankara'nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Turgut Altınok ile bir araya geldik. Görüşmemiz de başkentimize ait hâlihazırda yer alan ulaşım ve planladığımız raylı sistem projelerini istişare ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yakışan vazifelere imza atacağız"” ifadelerine yer verdi.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    11094,46%-1,12
  • DOLAR

    41,60% 0,10
  • EURO

    49,01% 0,46
  • GRAM ALTIN

    5187,03% 0,42
  • Ç. ALTIN

    8509,68% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.