Ankara Büyükşehir'den afet eğitim semineri

Ankara Büyükşehir'den afet eğitim semineri

GÜNDEM 23.12.2023 17:02:10
Ankara Büyükşehir

Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı ve AKUT iş birliği ile Polatlı Namık Kemal Ortaokulu’nda “Afet Farkındalık Eğitim Semineri” düzenlendi.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaşanan afetlerin olası etkilerine karşı hazırlıklı olmak ve toplum güvenliğini artırmak amacıyla afetlere karşı bilinçlendirme konusunda çalışmalarına devam ediyor.

18 BİN 270 ÖĞRENCİ AFET FARKINDALIK EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet işleri Daire Başkanlığı ve AKUT iş birliği ile Polatlı Namık Kemal Ortaokulu’nda “Afet Farkındalık Eğitim Semineri” düzenlendi.

Eğitimde; temel bilgi ve kavramlar, afet öncesi yapılması gereken hazırlıklar, afet sırasında doğru davranış şekilleri, afet sonrası ilk anlar ve temel ilk yardım bilgisi ayrıntılı olarak anlatıldı.

Ankara’da ilçe bazında 42 okulda gerçekleşen eğitime, Polatlı genelinde 5 bin öğrenci katılırken, orta ve lise düzeyinde ise toplam 18 bin 270 öğrenci katıldı.

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

  • BIST 100

    10228,4%0,39
  • DOLAR

    39,84% 0,05
  • EURO

    46,97% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4278,66% 0,46
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.