ALT YAPIYA BÜYÜK YATIRIM

HABER 2.06.2020 12:19:00
ALT YAPIYA BÜYÜK YATIRIM

Şehrin birçok noktasında yaptığı yatırımlarla vatandaşlara modern bir şehirde yaşama imkânı sunan Aksaray Belediyesi, Küçük Bölcek Mahallesine yağmur suyu terfi hattı çalışması başlattı.

Kış aylarında ve ilk bahar aylarında yağan yağışlardan dolayı oluşan su birikintilerinden vatandaşların rahatsız olmaması için Küçük Bölcek Mahallesinde yağmur suyu terfi hattı çalışması başlatıldı.  

Belediye Başkanı Evren Dinçer, mahalle sakinlerinin ve mahalle muhtarının taleplerine duyarsız kalmayarak belediye ekiplerine su birikintisi olan noktalarda çalışma başlatılması talimatını verdi. Başkan Dinçer’in talimatları doğrultusunda harekete geçen Belediye ekipleri sabahın erken saatlerinde çalışmalara başladı.

Su birikintisin yaşandığı noktalar iş makinaları ile kazılarak 1000’lik beton borular yerleştirildi. Yağmur suyu terfi hattı çalışmaları kapsamında oluşturulan ızgaralarda biriken su hat boyunca oluşturulan kanala aktarılacak.

Yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte su birikintilerinin önüne geçilerek kalıcı çözüm sağlanmış olacak. Yağmur suyu terfi hattı çalışmasının devam ettiğini belirten ekipler çalışmaların tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serim çalışmalarının yapılacağı bilgiside paylaşıldı. 

Yapılan çalışmalarla ilgi değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’Şehrimizin birçok noktasında Alt yapıya büyük yatırımlar yaptık. Kış aylarında ve ilk bahar aylarında yağışlardan kaynaklı oluşan su birikintilerinin önüne geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ Dedi. 

 

Anahtar Kelimeler: YAPIYA BÜYÜK YATIRIM

Aksaray Teknopark’tan yerli ve milli üretime önemli destek

Aksaray Jandarmasından Kadın Personellere KADES Eğitimi

KIBRIS GAZİSİ CEYLAN ALTUNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rektör Arıbaş: Srebrenitsa insanlık vicdanında açık bir yaradır

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 176 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

TÜBİTAK’tan Aksaray Üniversitesi’ne Mükemmeliyet Mührü

ARTAN SU TÜKETİMİNE KARŞI AKSARAY BELEDİYESİNDEN SU TASARRUFU UYARISI

  • BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,17% 0,23
  • EURO

    47,04% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4328,02% 1,05
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.