ALİ KARAKUŞ, İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Bizim siyasetimiz önce millet sonra memleket siyasetidir

HABER 23.01.2023 23:27:00
ALİ KARAKUŞ, İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Aksaray’ın siyaset, spor ve iş dünyasından yakından tanıdığı Ali Karakuş İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Karakuş, Aksaray 20 yıldır alamadığı hizmeti bizim iktidarımızda alacaktır” dedi.

Adalık açıklaması parti binasında yapıldı. Ali Karakuş’un milletvekili aday adaylık açıklamasına İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti İl başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ile partililer ve davetliler katıldı.

Adalık açıklamasında konuşan Milletvekili aday adayı Ali Karakuş, Bizler Aksaray’da, Türkiye’de iyi olsun diyerek yola çıkanlardanız. Bu yolun çok meşakkatli olduğunu da biliyoruz. 2002 yılından bu yana iktidar partisinin milletvekilleri, yöneticileri ellerine ne zaman mikrofon geçse Aksaray’a bir takım vaatler vermektelerdir. Bu vaatler yerine gelmedi. İnşallah biz geldiğimiz zaman Aksaray bu hizmetleri alacak, Anadolu’nun uçan şehri durumuna gelecektir. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları derinden yaşıyor ve hissediyoruz. Geçenler de bir esnaf kardeşimiz şunu söyledi. 20 yılda biriktirdiğimiz birikimi iki yılda elimizden geri aldılar. Bırakın eve ekmek götürmeyi dükkanımızın ana giderleri alan kira, elektrik ve diğer faturaları ödeyemez duruma geldik. Çiftçi gübre alamamakta, hayvanına yem bulamamaktadır. Emeklimiz, işçimiz geçinememektedir. İnşallah bu sorunlar bizim iktidarımızca düzeltilecektir ”dedi.

Karakuş sözlerini, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözleri ile sona erdi di. Dedi ki , Bizim siyasetimiz millet sonra memleket siyasetidir” dedi.

Aksaray’ın yıllardır çözülmeyen sorunları var. Biriken problemleri var. O sorunları çözmek için, milletimize hizmet etmek için partimden milletvekili aday adayı oldum. İYİ Parti İktidarı ile çözümlenemeyen, demiryolunu da, hava alanı da, Ortaköy yolunu da çözmek içi gerekirse Bakanın kapısında yatmaya hazırım” dedi.

Daha sonra söz alan İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, Aksaray’da dört milletvekilliğinden üçünü alacağız. Dördüncü vekilliği almak için çalışacağız. Gördüğüm, gözlemlediğim bu dedi.

Erel, konuşmasında İYİ Parti iktidarında Aksaray’ın biriken sorunlarını çözmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz bununda sözünü veriyoruz” dedi.


ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.