Aksaraylı Vatandaş Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti

Aksaraylı Vatandaş Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti

Aksaraylı Vatandaş Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti


Sakarya'nın Karasu ilçesinde, denize giriş yasağına rağmen denize giren Aksaray Demirci Beldesi nüfusuna kayıtlı Caner İnel'in (31) cansız bedenine ulaşıldı. Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali sahillerinde, dalga ve rip akıntısı nedeniyle denize girişler yasaklanmıştı.

Olayın Detayları
Cankurtaranlar, mesai saatlerinde denize giriş yasağı konusunda sık sık uyarılarda bulundu. Ancak Caner İnel, cankurtaranların mesai saatleri dışında Kule 9 mevkiinden denize girdi ve dalgalar arasında kayboldu. Sahildeki vatandaşlar durumu fark edip hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen cankurtaranlar, hızla arama çalışmalarına başladı. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu İnel’in cansız bedenine kısa sürede ulaşıldı.

Uyarılar ve Önlemler
Karasu ilçesinde yaşanan bu üzücü olay, denizin tehlikelerine karşı alınan önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, olumsuz deniz koşullarında denize girmenin tehlikelerine dikkat çekerek, vatandaşları deniz uyarılarına ve yasaklara uymaya çağırdı.

Bu olay, deniz güvenliği konusunda alınan önlemlerin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha hatırlattı ve vatandaşların bu tür uyarıları dikkate almasının önemini vurguladı.



  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.