Aksaraylı Uzman Çavuş’un vefat eden eşi ve iki çocuğu toprağa verildi

Aksaraylı Uzman Çavuş’un vefat eden eşi ve iki çocuğu toprağa verildi

HABER 12.02.2023 15:20:00
Aksaraylı Uzman Çavuş’un vefat eden eşi ve iki çocuğu toprağa verildi


-Uzman Çavuş Mehmet Bilge’yi arama çalışmaları devam ediyor

‘Asrın felaketi’nde göçük altından çıkarılan Aksaraylı Uzman Çavuş Mehmet Bilge’nin eşi ve iki çocuğu memleketi Aksaray’ın Yeşiltepe Beldesinde toprağa verildi. Mehmet Bilge’ye ise henüz ulaşılamadığı bildirildi.
‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremde görev yaptığı Hatay’da göçük altında kalan Uzman çavuş Mehmet Bilge’nin hayatını kaybeden eşi Ezgi(24) ile çocukları Tekin(5) ve Dilek(2) memleketi Aksaray’ın Yeşiltepe Beldesinde son yolculuklarına dualarla uğurlandı. 
Arama kurtarma ekipleri tarafından depremin yaşandığı Hatay’da önceki gün Uzman Çavuş Mehmet Bilge ve ailesinin oturdukları apartmanın enkazından Bilge’nin vefat eden eşi ve iki çocuğunun cansız bedenlerine ulaştı. 
Depremin ardından bölgeye giden Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik Aksaraylı Uzman Çavuş Bilgenin oturduğu dairenin çocuk odasında depreme yakalanan göçükte hayatını kaybeden anne ve iki çocuğunun arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldığını ancak Uzman Çavuş Mehmet Bilge’ye henüz ulaşılamadığını söyledi. 
Çelik; Mehmet Bilge ve aynı apartmanda oturan diğer vatandaşlara ulaşmak için ekiplerin ara vermeden çalışmalara devam ettiğini belirtti. 
Bilgenin depremde vefat eden eşi Ezgi ile çocukları Tekin ve Dilek’in cenazeleri Aksaray’ın Yeşiltepe Beldesindeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Belde mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
Cenaze namazına İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, birim amirleri, siyasi parti ve STK başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.