Aksaray'lı Ülkücü İsmail yılmaz hakka yürürdü

HABER 9.01.2020 18:11:00
Aksaray

Aksaray’ın sevilen siması Ülkücü camianın değer verdiği Sendikacı İsmail Yılmaz bugün hakka yürürdü.  Somuncu baba külliyesinde kılınan cenaze namazı sonrası ervah kabristanlığında toprağa defnedildi  80 li yıllarda  Ankara MİSK Milliyetçi işçi Sendikası genel sekreterliğini yapan 71 yaşındaki İsmail yılmaz son 6 aydır Akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. 

Cenazeye Eski dava arkadaşlarından Zeki Müftüoğlunun yanı sıra Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Ayhan Erel  MHP İl başkanı Mustafa Çölkesen , İyi Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ve kalabalık vatandaş ile  ülkücü camiasından tanınmış simalar  katıldılar 

Bir türlü ilaç tedariği sağlanamayan Akciğer kanseri bu sefer de tüm Ülkücüleri üzdü Oğlu Fatih Yılmaz ve ağbeyi Selim yılmaz en çok babamız için ağrı kesici ilaçları yazdıracak doktor bulamadığımız için kahroluyorduk maalesef  Rapor için sürekli il dışına çıkmak zorunda kalıyorduk artık Aksaray büyüdü biz yandık ancak 100 lerce kanser hastası için Aksaray’da Ağrı merkezi kurulmalıdır ‘’ dediler.


Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.