AKSARAYLI ÖZEL SPORCULAR SATRANÇ ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

HABER 4.02.2020 18:07:00
AKSARAYLI ÖZEL SPORCULAR SATRANÇ ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, Belediye Meclis üyeleri Cem Elibol, Yakup Kadri Perek ve Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkez Başkanı Bekir Kaya, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasına katılmaya hazırlanan özel sporculara başarılar diledi.

 

 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (GESK) ile Aksaray Somuncu Baba ESK kulübü adına yarışacak özel sporcular,  Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, Belediye Meclis üyeleri Cem Elibol, Yakup Kadri Perek oyunculara başarılar diledi. Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkez Başkanı Bekir Kaya özel sporculardan derece beklediğini ifade etti.

 

 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ramazan Dağ, konuşmasına desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ederek başladı. Kulüp Başkanı Ramazan Dağ, “Bizler, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasına ilimizi temsilen katılıyoruz. 6 kategoriden oluşan bir şampiyonaya 19 sporcu ile katılıyoruz. Şampiyona da Aksaray’ımızı en iyi şekilde temsil etmek ve iyi bir sonuç almak istiyoruz. Bize desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Evren Dinçer bey olmak üzere Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkez Başkanı Bekir Kaya ve bizleri burada yalnız bırakmayan Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, Belediye Meclis üyeleri Cem Elibol ve Yakup Kadri Perek ile Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerine teşekkür ederim” dedi.

 

Özel sporcular, Antalya’da yapılacak olan Türkiye Görme Engelliler Satranç Şampiyonasına katılmak üzere Engelli Koordinasyon Merkezinden uğurlandı.  


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.