Aksaraylı Gaziler’den Vali Ali Mantı’ya ziyaret

HABER 31.12.2019 17:45:00
Aksaraylı Gaziler’den Vali Ali Mantı’ya ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi gazilerden oluşan heyet ile Vali Ali Mantı’ya ziyarette bulundu. 

Aksaraylı gazileri Valilik makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Ali Mantı Muharip Gaziler Aksaray Şube Başkanı Gazi Mustafa Dağ’dan bilgi aldı. 

Vali Ali Mantı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Aksaray Şube Başkanlığının gaziler ile birlikte oldukça aktif faaliyetler gerçekleştirdiğini ifade etti.

Şube Başkanı Mustafa Dağ yaptıkları etkinlik ve faaliyetler hakkında Vali Ali Mantı’ya bilgi vererek Sarıkamış Harekatının 105.’ci yıldönümü nedeniyle Aksaray Valiliğinin katkıları kendi imkanları ile Aksaraylı 4 Muharip Gazi ile birlikte Aksaray’ı temsilen Sarıkamış’ta yapılacak etkinliklere katılacaklarını söyledi. 

Vali Ali Mantıya kalpak ve kaşkol takdim eden Gaziler kendilerine her zaman destek veren Vali Ali Mantı’ya teşekkür ettiler. 

 

Sürü yöneticilerine sertifikaları verildi

Küçükbaş yetiştiricileri için düzenlenen ‘Sürü Yönetimi Eleman Kursu’ nu başarı ile tamamlayan yetiştiricilere Vali Mantı katılımıyla düzenlenen programla sertifikaları verildi.

Program Aksaray Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda Vali Ali Mantı başkanlığında gerçekleşti. Tarım İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kursa katılarak 104 saatlik kursu başarı ile bitiren küçükbaş yetiştiricilerine sertifikaları verildi.

Programda konuşma yapan Vali Ali Mantı Aksaray tarım ve hayvancılık şehri olduğunu ifade ederek: “Aksaray’da çiftçiliği ihmal edersek diğer tüm sektörler sekteye düşer. Aksaray’da çeşitli alanlarda Türkiye’de derecelere giriyor. Çobanlık çok önemli bir meslek. Hepimiz çobanız. Çobanlarımız bu azimle devam ettiği sürece Aksaray’ımız kazanacak.” dedi.

Program sonunda kursu bitiren çiftçilere sertifikaları Vali Ali Mantı ve programa katılan kurum müdürleri tarafından verildi.


Anahtar Kelimeler: Aksaraylı Gaziler’ Mantı’ ziyaret

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.