AK Parti grup toplantısında, köy ve ilçelerdeki mevcut hizmetler ile yeni yatırım programları kapsamlı şekilde değerlendirildi.
AK Parti Aksaray İl Başkanlığı’nda, İl Başkanımız Hamza Aktürk’ün başkanlığında, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanımız Latif Ağır, Merkez İlçe Başkanımız Muammer Gür ve İl Genel Meclis Üyelerimizin katılımıyla Temmuz ayı grup toplantısı düzenlendi.
Toplantıda, ilçe ve köylerimizde devam eden yatırımlar ile yeni yatırım programlarına alınan projeler kapsamlı şekilde istişare edildi.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Hamza Aktürk, şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti olarak, milletimizin derdiyle dertlenen, onların beklentilerine kulak veren bir anlayışla çalışıyoruz. İl Genel Meclisimizle birlikte köylerimizden ilçelerimize kadar her noktada hizmet üretmeye, eksikleri gidermeye gayret ediyoruz. Bugünkü toplantımızda, sahadan gelen talepler ve yatırım önceliklerimizi detaylı bir şekilde ele aldık. Hedefimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği hizmet vizyonuyla milletimize layık olmaktır.”
"Her ilçemize dokunan bir anlayışla hareket ediyoruz" diyen İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır ise toplantıda yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“İGM olarak sahada aldığımız geri bildirimlerle, vatandaşlarımızın önceliklerini yakından takip ediyoruz. Her ilçemize, her köyümüze dokunan bir anlayışla hizmet planlaması yapıyoruz. Bu toplantılar, birlik ve beraberliğimizin gücünü artırmakta, hizmet kalitemizi ise yükseltmektedir.”
Toplantı sonunda tüm katılımcılar, istişarelerin hayırlara vesile olması temennisiyle ortak bir irade AKSARAY’IN YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI
10032,02%0,84
39,85% 0,11
47,10% 0,29
4291,99% 1,52
6836,44% 2,88
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.