AKSARAY’IN YARARINA OLACAK TÜM ÇALIŞMALARA KATKI SAĞLAMAYA HAZIRIZ

HABER 26.06.2020 12:13:00
AKSARAY’IN YARARINA OLACAK TÜM ÇALIŞMALARA KATKI SAĞLAMAYA HAZIRIZ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Aksaray Valiliği görevine atanan Hamza Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray’ın faydasında dokunacak tüm çalışmalara destek vermeye hazırız” dedi.

AK Parti Teşkilatı olarak Aksaray’ın yararına yapılacak bütün çalışmalara destek olacaklarını belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Valimiz Hamza Aydoğdu ile hep beraber el ele vererek Aksaray’ımızı daha iyi noktalara getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. İlimizde büyük başarılara imza atılacağına yürekten inanıyorum. Kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum.”

Ziyaret ve iyi niyet temennilerinden dolayı İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a teşekkür eden Vali Aydoğdu ise, vatandaşların beklediği hizmetleri kazandırmak için iş birliği içerisinde çalışacaklarını belirterek, ülkesine, devletine, bayrağına bağlı çalışan insanların yaşadığı bu şehirde hizmet etmenin heyecanını yaşadığını dile getirerek Aksaray’ın gelişmesi ve kalkınması için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

BAŞKAN DİNÇER; “6 ŞUBAT, MİLLETİMİZİN HAFIZASINDA UNUTULMAYACAK BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YILIN İLK ENFLASYON RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Ihlara’da Endişelendiren Olay: Genç Kadın Yaralı Kurtarıldı

Aşık Molla Bulvarı’nda zincirleme kaza: 6 yaralı

Aksaray'da Aile İçi Tartışma: 1 Kişi Yaralandı

Aksaray’da Okul Servislerine Sıkı Denetim

AKSARAY’DA 2025 YILINDA 422 ŞİRKET KURULDU

  • BIST 100

    16374,97%-0,20
  • DOLAR

    43,61% 0,19
  • EURO

    51,46% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6811,68% 1,19
  • Ç. ALTIN

    11644,36% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.