AKSARAY’IN UFKUNU AÇACAK PROJEDE ADIMLAR ATILMAYA BAŞLANDI

Ticari Cazibe Merkezi Projesi Hayata Geçiriliyor

HABER 28.02.2024 13:24:00
AKSARAY’IN UFKUNU AÇACAK PROJEDE ADIMLAR ATILMAYA BAŞLANDI

 

Aksaray’ın yıllardır hasretle beklediği proje Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer'in destekleriyle hayata geçiriliyor.
Mobilya, beyaz eşya, halı, perde, ev tekstili, aydınlatma, züccaciye ve çeyiz sektörünün bir arada olacağı ticari cazibe merkezi projesinde talep toplamalar başladı. 
2013 yılından bu yana Aksaray’da ticari cazibe merkezi kurulmasına adına çalışmalar yaptıklarını belirten ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Aksaray Belediyesi ve ATSO iş birliğiyle artık projenin olgunlaşmaya başladığını belirtirken, sektörün tüm katılımcılarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapılan talep toplama ve tanıtım toplantısına Aksaray’da Mobilya, beyaz eşya, halı, perde, ev tekstili, züccaciye ve çeyiz sektöründe faaliyet gösteren firmalar katılım gösterirken, toplantıda konuşan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklama da; “Türkiye, mobilya ve beyaz eşya ihracatında, Dünya’da sayılı ülkelerin başında gelmektedir. Nitelikli iş gücünün yanı sıra, eşsiz kalitede ve şık tasarıma sahip mobilyalar ve beyaz eşyalar Türkiye’den dünyadaki birçok ülkeye ihraç edilmektedir. Bu gücün arkasında, Türkiye’deki mobilya çarşılarının önemi ise oldukça fazladır. Özellikle Bursa ve İstanbul başta olmak üzere, Kayseri mobilyacılar çarşısı ve Ankara mobilyacılar çarşısı başı çekmektedir.  Mobilya ve beyaz eşya ağırlıklı olup, ev tekstili, halı, perde, züccaciye, çeyiz, aydınlatma gibi sektörlerinde yer aldığı bu projeler sadece ihracata değil yerli turistin de dikkatini çekmekte ve şehirlerin vizyonunu artırmaktadır.
Bugün Türkiye’de Masko mobilya kenti, İnegöl mobilya merkezi, Ankara siteler mobilya merkezi, Modoko, Mobesko, Mobilium, İzmir Karabağlar mobilya çarşısı, Sakarya asem mobilya çarşısı, Adana mobilyacılar sitesi, Hatay mobilyacılar sitesi Türkiye’nin en önde gelen mobilya çarşılarını oluşturmakta ve bulundukları illere çok büyük anlamda ekonomik katkı sağlamaktadırlar. Aksaray neden bu illerin arasında yer almasın diyerek 2013 yılından bu yana mücadelesini verdiğimiz projemiz bu kadar net olgunlaşmaya başlamış ve Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer'inde tam desteğini almıştır. Bu kapsamda bugün burada talep toplamaya başladığımız Aksaray ticari cazibe merkezi projemiz şehrimizin ufkunu açacak bölgemizden ve birçok şehirden yerli turisti çekerek ilimiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer, Ticaret Odamızla şehrimizin yıllardır hasretini çektiği projeyi hayata geçirme vakti gelmiştir. Bu kapsamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” Dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.