AKSARAY’IN ÖZ SERMAYESİ BEYHAN 20. YILINDA DEV YATIRIM İÇİN İMZA ATTI

HABER 2.01.2020 23:10:00
AKSARAY’IN ÖZ SERMAYESİ BEYHAN 20. YILINDA DEV YATIRIM İÇİN İMZA ATTI

Aksaray Organize sanayiinde halen 6 bin m2 kapalı fabrika binasına sahip olan Beyhan Mobilya 20. Kuruluş yıldönümünde yeni bir yatırım yapacak en az 100 kişi istihdam edilecek olan yeni bir fabrika binası kuracak .

Bugün Aksaray Organize sanayi mütevelli heyetinin huzurunda Aksaray Valisi Ali Mantı ile Veli Özbay arasında imzalanan protokolle Beyhan mobilya geleceğe yatırım yapacak Organize sanayii 3. Genişleme sahasından 20 bin m2 arazide otomasyon üretim için atağa geçiyor. Fabrikanın kurulumu tamamlandığında Türkiye genelinde bayisi bulunan Beyhan markası artık rekabette güçlü, seri üretimle ekonomik, teknoloji yeniliğiyle arzu edilen kaliteye ulaşacak.

Bir süredir  Kayseri ve İnegöl mobilya sektörünü inceleyen Beyhan Mobilya sahibi Veli Özbay ‘’Beyhan artık yeni yatırımıyla daha güçlü olacak daha fazla istihdam sağlayacak çeşitlerimizde  Aksaray ismini layıkıyla taşıyarak tercih edilen marka olacak’’ dedi

Aksaray Organize sanayisinde 1. ve 2. Genişleme sahasında  Dünya devi Brissa, Sütaş entegre tesisleri, Kalde boru gibi firmalarında yer aldığı 227 adet firma üretim yapmaktadır.  Beyhan mobilyanın da  yer alacağı  Organize sanayii 3. Genişleme sahasında Kuzey boru, gibi dünyaca ünlü yatırımcı firmalarında bulunduğu 150 firma bulunuyor


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,24
  • EURO

    34,66% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2497,40% 0,45
  • Ç. ALTIN

    4197,72% 1,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.