Aksaray’ın Kalbi İzmir İçin Atıyor’ yardım kampanyası başlatıldı

Aksaray’ın Kalbi İzmir İçin Atıyor’ yardım kampanyası başlatıldı

HABER 31.10.2020 19:42:00
Aksaray’ın Kalbi İzmir İçin Atıyor’ yardım kampanyası başlatıldı

Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi koordinasyonunda ‘Aksaray’ın Kalbi İzmir İçin Atıyor’ yardım kampanyası başlatıldı. 
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu yaptığı açıklamada İzmir ilinde meydana gelen depremin hemen sonrasında Aksaray olarak gerekli hazırlıkları yaptıklarını AFAD Müdürlüğünden Afet yönetiminde çalışmak üzere 1 Şube Müdürü ile birlikte 3 kişilik ekip,  yine arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere 1 UMKE(Ulusal Medikal Kurtarma) ekibinin İzmir’e hareket ettiğini söyledi.


Vali Aydoğdu,  İzmir’e ulaşan Aksaray ekiplerinin belirlenen bölgelerde çalışmalara başladığını Aksaray UMKE ekibinin Bayraklı İlçesinde bir apartmanın enkazından İnci Okan adlı bir genç kızımızı sağ olarak kurtardığını belirtti.
-Aksaray’da yardım kampanyası başlatıldı
Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesi koordinasyonunda ‘Aksaray’ın Kalbi İzmir İçin Atıyor’ yardım kampanyasının başlattıklarını kaydeden Vali Hamza Aydoğdu; Salihler Şehri Aksaray’ın depremzede vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan yardım kampanyasına kampanyanın duyurusunun yapılması ile birlikte büyük ilgi gösterdiğini söyledi. 
Depremzedelere ulaştırılacak temel gıda maddelerinin 23 Nisan İlkokulu Spor Salonunda toplanacağını Pazartesi günü saat 15:00’e kadar kabul edilecek temel gıda ve kullanılmamış battaniyelerin İzmir’e gönderileceğini kaydeden Vali Aydoğdu; ‘İzmirli kardeşlerimizin bu zor günlerinde yanında olacağız. Onların yaralarını ülke olarak hep beraber saracağız. Devletimiz imkânlarının yanı sıra yardımsever Aksaraylı vatandaşlarımızın katkıları ile başlattığımız kampanya kapsamında temel gıda maddelerini ve battaniyelerden oluşan malzemeleri en kısa sürede İzmirli kardeşlerimize ulaştıracağız ’dedi.
Vali Aydoğdu açıklamasında İzmir’de meydana gelen deprem afeti nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.