AKSARAY’IMIZIN GURUR KAYNAĞI KEMAL ALTINPINAR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

HEMŞEHRİMİZ KEMAL ALTINPINAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

HABER 3.03.2021 20:52:00
AKSARAY’IMIZIN GURUR KAYNAĞI KEMAL ALTINPINAR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Fransa’da yaşayan Thai Boks şampiyonu hemşehrimiz Kemal Altınpınar, zorlu rakibini yenerek Muay Thai Boks Dünya Şampiyonu oldu. Aksaray Belediyesinin geçtiğimiz yıl düzenlediği ‘Gurbetçiler Buluşması’ programına katılan Kemal Altınpınar’a altın kemeri Belediye Başkanı Evren Dinçer hediye etmiş ve şampiyonu başarısından dolayı tebrik etmişti.

 

Fransa da ikamet eden Aksaray doğumlu Kemal Altınpınar, Avrupa’da üst üste elde ettiği zaferle adını boks sporunda duyurdu. Katıldığı her müsabakada şampiyonluklar elde ederek 3 altın kemer sahibi olan başarılı sporcu, geçtiğimiz yıl Fransa’da yılın en başarılı sporcusu ilan edildi.

Hemşerimiz Kemal Altınpınar, Belçika, Hollanda, Lüxemburg, Amerika ve Taylan’da ki karşılaşma maçlarından sonra World Boxing League'inden teklif aldı. Afrika Şampiyonu olan Arouna Brahim Dünya şampiyonası maçına çıkan hemşehrimiz Kemal Altınpınar, bu maçı da kazanarak Muay Thai Boks Dünya Şampiyonu oldu. Altın kemeri beline taktı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ülkemizin ve Aksaray’ımızın gururu olan Dünya Muay Thai Boks Şampiyonu Kemal Altınpınar’ı başarısından dolayı tebrik ederek “Hemşehrimiz Kemal Altınpınar, şampiyonada bayrağımızı gururla dalgalandırdı. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER MAZBATASINI ALDI

  • BIST 100

    9548,97%-1,35
  • DOLAR

    32,49% 0,27
  • EURO

    34,57% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2480,21% -0,11
  • Ç. ALTIN

    4143,51% 1,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.