Aksaray'ı Karıştıran Ölüm Yolu Ne Zaman Bitecek

Aksaray

Aksaray Sağlık Köyü Kasabasında,yol çalışması için, yola dökülen kum nedeniyle meydana gelen trafik kazasında, bir kişinin hayatını kaybettiği kazada, suçlu aranıyor.
Kazaya sebebiyet veren kumu yıkan  yetkililerin, herhangi bir önlem almaması nedeniyle,  sık sık kaza yaşandığı vurgulanırken, MHP Aksaray il teşkilatı tarafından bir açıklama yapıldı.
Yapılan açıklamada yıllardır bitirilemeyen, yol çalışması nedeniyle, bu yolda hemen hergün trafik kazası yaşandığını belirterek,başka olumsuzluklar olmadan, derhal önlem alınması gerektiğini söylediler.


MHP teşkilatından yapılan açıklamada”İlimizin Pınar Mahallesi ile Sağlık Kasabası arasında bulunan yol çalışması için "yol üzerine dökülen kum yığını nedeni ile" meydana gelen trafik kazasında bir vatandaşımız vefat etmiş, üç vatandaşımızda yaralanmıştır.
Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da bir an önce sağlıklarına kavuşmaları ümidiyle Allah’tan acil şifalar diliyoruz”dediler.
Teşkilat yetkilileri”Yıllardır bir türlü bitirilmeyen bu yol maalesef üzüntüye neden olmuştur. Hasandağı Bölgesindeki Köy ve Kasabalarımızın yoğun bir şekilde kullandığı bu yolun "başka olumsuzluklara neden olmadan" bir an önce bitirilmesini ümit ve talep ediyoruz.”şeklinde konuştular.



  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.