AKSARAY’DAN TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİNE TAM DESTEK

Türkiye’nin otomobili için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Aksaray’dan yerli otomobile tam destek geldi.

HABER 27.02.2021 20:19:00
AKSARAY’DAN TÜRKİYE’NİN OTOMOBİLİNE TAM DESTEK

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatig Tekin ve TOBB delegelerin bir araya gelerek yaptıkları açıklama da yerli otomobilin önemine vurgu yapıldı.

Yerli otomobilin ülkemizde büyük bir özlemle beklendiği belirten ve Aksaray İş Dünyası olarak sonuna kadar destek olduklarının altını çizen ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “Yerli Otomobil, ülkemizin kuruluşundan bu yana özlemle beklediği bir projedir. Bu proje, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 5 Babayiğit’in çalışmalarıyla 2023 yılında hayata geçirilecektir. Türkiye'nin otomobili sadece ülkemizde değil dünyanın birçok yerinde ses getirmiştir. Bilhassa milletimiz on yıllardır hasretini çektiği bu projeye büyük bir ilgi ve teveccüh göstermiştir. Bizlerde Aksaray İş Dünyası olarak yerli otomobilimizin markası olan TOGG’un sonuna kadar destekçileriyiz. Biliyor ve inanıyoruz ki başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya pazarında TOGG yerini hızlı bir şekilde alacak ve tercih edilen otomobillerin başında gelecektir. Bu anlamda Projede emeği geçen herkese iş dünyamız adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz”Dedi


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.