Aksaray'Daki MÜTEAHHİETLERDEN TAPU ÖNERİSİ

HABER 27.02.2020 11:09:00
Aksaray

MÜTEAHHİETLERDEN TAPU ÖNERİSİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, geçtiğimiz gün içerisinde İlimiz inşaat sektöründeki firmaları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Erol Kardeşler, Akalınlar İnşaat ve Isıcaklar İnşaatı ziyaret eden ATSO Başkanı Göktaş, üyelerin önerilerine, sorunlarına ve taleplerine yönelik görüşlerini alarak çalışma yapacaklarını belirtti.

Aksaray Mütahitler

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “İlimizin çok değerli inşaat firmalarını ve lojistik sektöründe başarılı çalışmalar gerçekleştiren Erol Kardeşler firmamızı ziyaret ettik.

aksaray ticaret odası

Erol Kardeşler yetkilileri İsmail Erol ve Ramazan Erol ile görüşmemizde, Şehrimiz Organize Sanayi Bölgesinde yer alan büyük yatırımcıların lojistik işlemlerinin Aksaraylı firmalara verilmesi noktasındaki talepleri dile getirdiler. Bizlerde bu noktada en iyi çözümün Kooperatif kurulması olduğunu bunun için Lojistik firmalarının çalışma yapması durumunda destek vereceğimizi dile getirdik.

Akalınlar İnşaat ziyaretimizde önceki dönemlerde Aksaray Müteahhitler Birliğinde birlikte çalıştığımız değerli Başkan Recep Akalın ile bir araya geldik. Kendisi Aksaray’a ve sektöre yönelik olarak Kaçak Yapılaşmanın önüne geçilmesi, şehre değer katacak marka şehri potansiyelini artacak girişlerinin yapılmasını, Semt Otoparklarının kurulmasını, Somuncu baba tanıtımının artırılması için somun ekmek üretiminin artırılarak pazarının geliştirilmesini ve her şeyden önemli Tapu Müdürlüğünün Efor Karşısında Aksaray Belediyesi tarafından yapılan İşhanlarına getirilmemesi mevcut yerinde işlemlere devam etmesi önerisinde bulundu. Aksaray Merkezdeki yoğunluğun Tapu ile iki kat artacağını dile getiren Recep Akalın’ın önerilerini not alarak Yönetim Kurulumuzla çalışmalar gerçekleştireceğimizi kendisine belirttik.

Ziyaretlerimizin son durağında ilimizin değerli yatırımcıları arasında yer alan Isıcaklar İnşaat Firmasını ziyaret ederek Murat ve Bayram Isıcak ile görüşmemizde ise firma yetkililerimizde Tapu Müdürlüğünün yerinin değiştirilmemesi, gurbetçi zamanında o bölgenin trafik yoğunluğunun kaldırılamayacağını dile getirdiler. Ziyaretlerimizdeki önerilerin tamamını not alarak gerekli çalışmaları yapacağımızı Aksaray Belediyesinin de üyelerimizin taleplerini ve önerileri için elinden gelenin fazlasını yapacaklarına inandığımızı dile getirerek ziyaretlerimizi tamamladık. 2020 yılının başından bugüne kadar hemen hemen her sektöre ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde aldığımız tüm öneri talepleri ve sorunları yıl sonunda rapor ederek Aksaray’ın sorunları ve çözüm önerilerini paylaşacağız” Dedi.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,65% 0,20
  • EURO

    48,93% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5206,79% 0,96
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.