Aksaray'da zorla senet darp ve para olayına karışanlara asayiş polisi operasyonu

ASAYİŞ 13.02.2020 15:31:00
Aksaray

10.01.2020 günü saat: 14.00 sıralarında İlimiz Selçuklu Mahallesinde müşteki A.S.’nin Darp edilerek, silah tehdidi ile zorla senet imzalattırılması, para ve cep telefonunun yağma edilmesi, elleri ayakları bağlanmak suretiyle alı konulması olayı ile ilgili olarak; 
     Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelisi olarak tespit edilen; A.H., Ş. H., T.H. ve G.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, şüphelilerin yapılan üst aramasında Ş.H. isimli şahsın üzerinde A.S. ye ait cep telefonu, şüphelilere ait olayın meydana geldiği ikamette yapılan aramada A.S. ye ait cüzdan, 2 adet metal kelepçe kutusu ve biber gazı elde edilmiştir.


    
Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünde adli işlemleri tamamlan şüpheli şahıslar 12.02.2020 günü Adli Makamlara sevk edilmiş; Şüphelilerden G.E. ve H.S. DENETİMLİ SERBESTLİK kararıyla serbest bırakılmış, A.H. ,Ş.H., T.H. isimli üç şüpheli TUTUKLANARAK Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmişlerdir.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.