Aksaray’da Yeni Girişim: HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı

Aksaray’da Yeni Girişim: HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı

Aksaray’da inşaat sektörüne yeni bir soluk getirecek olan HM Çelik Kapı Sistemleri, girişimci Hakan Mehmet öncülüğünde hizmete açıldı.

Açılış töreni, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve beraberindekimisafirler ile gerçekleşti.

Kurdele kesimiyle birlikte faaliyete geçen HM Çelik Kapı Sistemleri, sektöre yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Yeni işletmelerin Aksaray ekonomisine katkı sağlaması bizleri mutlu ediyor. Hakan Mehmet Bey’i bu cesur girişiminden dolayı tebrik ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum,” dedi.

Törene, belediye yetkililerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. Girişimci Hakan Mehmet ise açılış sonrası yaptığı açıklamada, “Amacımız kaliteli ürün ve güvenilir hizmet anlayışıyla Aksaray halkına en iyi hizmeti sunmak,” ifadelerini kullandı.
HM Çelik Kapı Sistemleri, modern ve güvenlik odaklı kapı çözümleriyle inşaat sektörüne katkı sağlamayı amaçlıyor.
 



  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.