Aksaray’da Yeni Girişim: HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı

Aksaray’da inşaat sektörüne yeni bir soluk getirecek olan HM Çelik Kapı Sistemleri, girişimci Hakan Mehmet öncülüğünde hizmete açıldı.

HABER 12.04.2025 14:55:00
Aksaray’da Yeni Girişim: HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı

Açılış töreni, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve beraberindekimisafirler ile gerçekleşti.

Kurdele kesimiyle birlikte faaliyete geçen HM Çelik Kapı Sistemleri, sektöre yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Yeni işletmelerin Aksaray ekonomisine katkı sağlaması bizleri mutlu ediyor. Hakan Mehmet Bey’i bu cesur girişiminden dolayı tebrik ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum,” dedi.

Törene, belediye yetkililerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. Girişimci Hakan Mehmet ise açılış sonrası yaptığı açıklamada, “Amacımız kaliteli ürün ve güvenilir hizmet anlayışıyla Aksaray halkına en iyi hizmeti sunmak,” ifadelerini kullandı.
HM Çelik Kapı Sistemleri, modern ve güvenlik odaklı kapı çözümleriyle inşaat sektörüne katkı sağlamayı amaçlıyor.
 

BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ

AKSARAY, TÜRKİYE'NİN YENİ SANAYİ ÜSSÜ OLUYOR: BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDA AKSARAY ÖNE ÇIKTI

BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY’DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK

Otomobil şarampole uçtu 2 kişi yaralandı

Aksaray’daki Olayla İlgili Bir Şüpheli Tutuklandı

Aksaray’da 15 Yaşındaki Çocuk Ateşli Tüfekle Yaralandı

Vali Duru “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır”

  • BIST 100

    15961,60%-0,25
  • DOLAR

    43,40% 0,12
  • EURO

    51,95% 0,79
  • GRAM ALTIN

    7111,63% 0,94
  • Ç. ALTIN

    11686,98% 0,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.