Aksaray’da Yasa Dışı Kenevir Ekimi Yapan Şahıs Gözaltına Alındı

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: Yasa Dışı Kenevir Ekimi Yapan Şahıs Gözaltına Alındı

HABER 16.10.2024 16:57:00
Aksaray’da Yasa Dışı Kenevir Ekimi Yapan Şahıs Gözaltına Alındı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde yasa dışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanarak adli mercilere teslim edilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, Eskil Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, KOM Şube Müdürlüğü ve Eşmekaya Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda, Eskil ilçesi Eşmekaya Beldesi’nde ikamet eden İ.A. isimli şahsın yasa dışı kenevir ekimi yaparak uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi elde edildi.

Yapılan aramalarda, şahsın ikametgâhında ve belirlenen arazide 37,458 gram kubar esrar ele geçirildi.

İ.A. isimli şahıs gözaltına alınarak işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,67% -0,16
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3993,64% -0,14
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.