Aksaray'da yalnız yaşayan Şahıs Evinde Ölü bulundu

Evinde yalnız yaşayan kişi evinden Ölü bulundu

ASAYİŞ 4.10.2020 23:55:00
Aksaray
Aksaray merkez  coğlaki mahallesinde Kendisinden haber alınamayan 53 yaşındaki vatandaş evinde ölü bulundu.

Aksaray Merkez Coğlakı Mahallesi 1221 sokakta bir apartmanda oturan 53 yaşındaki vatandaş Komşuları, evde yalnız yaşayan E. S'nin evinden kötü koku gelmesi üzerine durumdan şüphelenip, kapı zilini çaldı.

Komşuları yaşlı komşusunun kapıyı açmaması üzerine polis haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis kapıyı çilingir yardımıyla açarak eve girdi. 53 yaşındaki  E.S’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine savcı çağırıldı. Savcının ilk incelemesinin ardından 53 yaşındaki  E.S’nin cansız bedeni Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

ASÜ’lü güreşçilerden Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

AKSARAY BELEDİYESİ TARIM ARAZİLERİNDE VERİMİ ARTIRMAK İÇİN GÜBRELEME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

  • BIST 100

    9514,01%-1,60
  • DOLAR

    38,77% -0,03
  • EURO

    43,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4115,87% 0,18
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.