Aksaray'da yabancı uyruklu kadın intihar etti

ASAYİŞ 8.07.2020 10:27:00
Aksaray

Aksaray’da 2 yaşında çocuğu olan Kırgızistan asıllı 23 yaşındaki kadın evinin odasında kendi eşarbıyla kendini asarak intihar etti.

Olay 03,30 sularında Aksaray merkez Şifahane Mahallesi Gazi er 24. Cadde üzerinde bulunan Rezidansın 2. Katında meydana geldi.

İddialara göre Kırgızistan asıllı 23 yaşındaki Nılufar Abdukhamid KYZY sabaha karşı 03.30 sularında Aksaray merkez Şifahane Mahallesi Gazi er 24. Cadde üzerinde bulunan Rezidansın 2. Katındaki ikamet ettiği evde eşarbıyla kendini asarak yaşamına son verdi. Talihsiz kadının cesedi eşi tarafından astığı yerden indirildi. Eşinin polise haber vermesi üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi.  Aksaray merkez Şifahane Mahallesi Gazi er 24. Cadde üzerinde bulunan Rezidansın 2. Katına gelen polis ve sağlık ekipleri Kırgızistan asıllı 23 yaşındaki Nılufar Abdukhamid KYZY cansız bedeni ile karşılaştı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kırgızistan asıllı 23 yaşındaki Nılufar Abdukhamid KYZY hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılırken Kırgızistan asıllı 23 yaşındaki Nılufar Abdukhamid KYZY eşi polis tarafından sorgulanmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Kırgızistan asıllı 23 yaşındaki Nılufar Abdukhamid KYZY 'nn 3 yıllık evli ve 2 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Genç kadının herhangi bir ruhsal rahatsızlığının bulunmadığı, Rezidansa yeni taşındıklarını söyleyen komşuları,  genç kadının intiharına anlam veremediklerini belirttiler. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası büro Amirliği ekipleri intihar olayı ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken Genç kadının intiharındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor.


Anahtar Kelimeler: Aksaray' yabancı uyruklu kadın intihar

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.