Aksaray’da Turgut Özal Bulvarı’nda Trafik Kazası 1 Yaralı

Aksaray’ın Paşacık Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Ford Transit kamyonet ile Mercedes otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralanırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

HABER 14.10.2024 00:34:00
Aksaray’da Turgut Özal Bulvarı’nda Trafik Kazası 1 Yaralı

Aksaray’ın Paşacık Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, çevrede paniğe neden oldu. 68 ADD 960 plakalı Ford Transit kamyonet ile 38 ZN 514 plakalı Mercedes marka otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Görgü tanıklarının ifadesine göre, kaza  akşam saatlerinde  yaşandı. Ford Transit kamyonetin Turgut Özal Bulvarı üzerinde seyir halindeyken,  Mercedes otomobil ile bilinmeyen bir nedenle  çarpıştığı iddia edildi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar oluşurken, olay yerinde kısa süreli bir trafik sıkışıklığı yaşandı.

Kazanın ardından çevredekiler durumu hemen 112 Acil Servis’e ve polise bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi araçta gerçekleştirdi. Yaralının bilinçli olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ancak tedbir amacıyla ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının kimliği henüz açıklanmazken, durumunun kontrol altında olduğu bilgisi verildi.


Araçlarda Maddi Hasar Oluştu
Kaza sonrasında her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi. Ford Transit kamyonetin ön kısmı büyük ölçüde zarar görürken, Mercedes otomobilin sağ tarafında ağır hasar oluştu. Çarpmanın şiddetiyle araç parçalarının yola savrulması nedeniyle yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Ekiplerin çalışmaları ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Polis Ekipleri Olayla İlgili İnceleme Başlattı
Polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için olay yerinde incelemelerde bulundu. Çarpışmanın, sürücülerden birinin dikkatsizliği veya trafik kurallarına uyulmamasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. Kaza hakkında detaylı rapor hazırlayan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerini alarak soruşturmayı sürdürüyor.


Aksaray'da Feci Otobüs Kazası: 6 Ölü, 34 Yaralı

Türkiye-Japonya İş Konseyi 27. Ortak Toplantısı Tokyo'da Gerçekleşti

Okullarda Derslerin Başlama ve Bitiş Saatlerine İlişkin Genelge Gönderildi

Aksaray Belediyesi ve TOKİ İş Birliğinde Yapılan Sosyal Konutlar İçin Kura Tarihi Açıklandı

AK PARTİDE KONGRELER ŞÖLEN HAVASINDA YAPILDI

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı'ndan Kaçakçılıkla Mücadelede Başarılı Operasyon

Aksaray’da Yasa Dışı Kenevir Ekimi Yapan Şahıs Gözaltına Alındı

  • BIST 100

    8956,93%-0,50
  • DOLAR

    34,29% 0,51
  • EURO

    37,23% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2986,65% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4946,35% 0,79

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.