Aksaray’da tüfekle Eşini vuran Şüpheli Aranıyor

Aksaray’da sabah saatlerinde meydana gelen tüfekli olayda bir kadın, eşi tarafından bacaklarından vurularak yaralandı. Olayın ardından şüpheli şahıs kaçarken, polis ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.

HABER 27.02.2026 11:33:00
Aksaray’da tüfekle Eşini vuran Şüpheli Aranıyor

Olay, sabah saatlerinde Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5130. Sokak üzerinde bulunan müstakil bir evde yaşandı. İddialara göre, H Ç (45)(kadın) ile eşi O.Ç  (erkek) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.Ç., Tüfekle eşine ateş ederek bacaklarından yaraladı.
Tüfek  sesleri sonrası şüpheli şahıs olay yerinden kaçarken, yaralanan kadın komşusuna sığınarak yardım istedi. İhbar üzerine adrese kısa sürede 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Olay sonrası kaçan O.Ç.’nin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seyir Halindeki Vincin Bomu Açıldı, Üst Geçide Çarptı: 1 Yaralı

Tokat'ta 5,5 büyüklüğünde deprem

Aksaray'da Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Aydınlatma Direğine Çarptı: 1 Yaralı

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Kişi Yaralandı

Aksaray’da Soba Bacası İhbarı Mahallede Korku Yarattı

Aksaray’da Motorsiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray’da Kavşakta Kaza: 2 Kişi Hafif Yaralandı

  • BIST 100

    16065,27%-1,37
  • DOLAR

    44,19% 0,16
  • EURO

    50,73% -0,39
  • GRAM ALTIN

    7264,93% 0,84
  • Ç. ALTIN

    11657,60% -0,90

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.