Aksaray’da Tır ile Otomobil Çarpıştı: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Aksaray’da Nevşehir Caddesi E-90 karayolu üzerindeki üst geçitte meydana gelen trafik kazası

HABER 25.10.2025 01:34:00
Aksaray’da Tır ile Otomobil Çarpıştı: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

 Edinilen bilgilere göre, 63 ADH … plakalı tırı kullanan Halil A. (33), Nevşehir Caddesi üzerinde E-90 karayolu istikametinden nehşehir istikametine doğru seyir halindeyken, önünde arızalanan bir tırı sollamak için şerit değiştirmek istedi. Bu sırada aynı yönde ilerleyen 34 TY … plakalı otomobilin sürücüsü  Stajer sürücü Burak.E (19), tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil orta refüje savruldu.

Kazada şans eseri yaralanan olmazken, otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri gerekli tutanakları tutarak yolu kısa süreli tel şerit olarak  olarak trafiğe kapattı.
stajer sürücü adayı Burak.E ehliyeti daimi iptal edildi

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.ında otomobilin tıra çarpması sonucu araçta maddi hasar oluştu. Şans eseri kazada yaralanan olmadı.

Aksaray’da iki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Aksaray'da alkollü sürücü zincirleme kaza yaptı

Aksaray’da Tır ile Otomobil Çarpıştı: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Aksaray OSB’de Feci Kaza: Direğe Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti

Aksaray’da Otomobil ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

AK PARTİ HEYETİNDEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

  • BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.