Aksaray’da Tır Dorsesine Çarpan Otomobilde 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Aksaray’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin tır dorsesine arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

HABER 19.10.2025 02:51:00
Aksaray’da Tır Dorsesine Çarpan Otomobilde 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Kaza,Aksaray–Konya karayolu 5. Bulvar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’ten İstanbul istikametine yük taşıyan Mustafa.B (59) yönetimindeki 27 AIP501 plakalı tır, Aksaray,dan  E90 karayolu konya 5.ci bulvar üzerinden  Makas istikametine seyir halinde ilerliyen Tır sürücüsünün ifadesine göre, seyir halindeyken yolda bir duba gördüğünü ve yol çizgisi çalışması yapıldığını sandığını, kendi şeridinde ilerlediği sırada dorseden yüksek bir gürültü duyduğunu belirtti. O esnada aynı istikamette ilerleyen Mehmet Akif.Ş (43) idaresindeki 68 KY*** plakalı otomobil, tırın sol arka kısmına çarparak savruldu.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobilin tavanı koparken, araçta yolcu konumunda bulunan Muhitin  Murat Şahin (48) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta sıkışan sürücü Mehmet Akif.Ş ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, UMKE, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve UMKE ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarılan yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Muhammet Murat Şahin’in cenazesi, olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından cenaze aracına alınarak hastane morguna götürüldü.

Tır sürücüsü Mustafa Bağlan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı

Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı

Aksaray’da Park Halindeki 3 Araca Çarpan Sürücü Yaralandı

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Kamyonetler Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

  • BIST 100

    11041,90%0,05
  • DOLAR

    42,45% 0,03
  • EURO

    49,69% 0,28
  • GRAM ALTIN

    5722,97% -0,29
  • Ç. ALTIN

    9320,33% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.